Back to Campaigns

Децата на ОУ 'Иван Вазов' гр Харманли


Основният стремеж на учителите от ОУ „Иван Вазов“ е да поставим обучението на практическа основа, като търсим съвременни методи за постигането на тази цел. В нашето училище учат близо 500 деца.

Обръщаме се към обществеността с молба да ни подкрепи при закупуването на конструктори LEGO и мини компйтри за учениците от начален и прогимназиален етап, от 1-ви до 7-ми клас. Чрез тях децата ще конструират различни устройства, а след това ще ги програмират така, че да решават проблеми от ежедневието. Учениците ще създадат уреди за измерване на температурата, нивото на светлината, влажността на почвата. Ще конструират свой собствен домашен любимец и ще се научат да се грижат за него. Ще програмират свой фитнес инструктор, който ще им помогне да се хранят здравословно и да придобият здравословни навици.

Конструкторите LEGO и Makey Makey ще се използват в часовете по различни предмети, като чрез тях учебното съдържание ще достигне до децата по един по-интересен начин и в изследователски дух.

Желанието ни е да подготвим своите ученици за професиите на бъдещето, затова ще бъдем благодарни на всеки, подкрепил нашата кауза!

NEWS AND COMMENTS

Default Avatar
Светла Василева
Donated so far
 448  лв.

Goal amount
 4,800  лв.
End of Campaign
19.12.2021
Donor(s)
5

Category : Образование / наука

Legal state: NON-PROFITS

Beneficiary: ОУ "Иван Вазов"

Donors

Donor Name
Amount
Кирякова  30  лв.
Anonymous donor  100  лв.
Anonymous donor  108  лв.
Anonymous donor  200  лв.
Теодора  10  лв.

CAMPAIGN PROMOTER

Default Avatar
Светла Василева

Campaign QR Code

Децата на ОУ  'Иван Вазов' гр Харманли - Платформата
Платформата.бг © 2024. Дарителска платформа, управлявана от Фондация BCause. Всички права запазени!

Търси в сайта