Back to Campaigns

Отново на училище!


"Отива си лятото... идва есента" се пее в любима българска песен. 

С идването на есента очакваме и първия учебен ден. Дали обучението ще бъде присъствено или онлайн, вълнението е голямо. Независимо от формата учениците ще имат нужда от нови учебници и учебни помагала, облекло, униформи и други. 

Децата очакват този ден с трепет и надежда да имат възможност да се срещат с приятелите си. Много родители очакват този ден със свито сърце и без възможност да покрият огромните разходи за подготовката на един ученик. 

В началото на учебната година организацията ни ще подкрепи 20 деца на самотни родители или деца без родители, които са настанени в Кризисния ни център. 

Двадесет деца, част от които са сменили своето населено място в бягство от насилието и търсене на спокойствие. Майките на децата получават минимални (а някои никакви) средства, които са крайно недостатъчни за покриване на разходите за униформи, нови учебници и учебни помагала, обувки, облекла.

Имаме нужда от Вашата помощ за да подготвим децата от Кризисния център за пострадали от насилие и ЦСРИ "Татяна Арсова" на Фондация "П.У.Л.С." за новата учебна година.

Средствата, с които разполагаме едва покриват текущите ни разходи за храна и пребиваване на настанените в центъра, а програмата ни за подкрепа не разполага с никакъв бюджет.

Благодарение на щедрата подкрепа на дарител, който скоро ще обявим, учебниците и учебните помагала за децата ще бъдат осигурени в пълен комплект. Набраните средства от кампанията ще бъдат използвани за закупуване на облекло, обувки идруги, които децата сами ще изберат.

Помогнете ни за да подарим едно спокойно и равнопоставено начало на новата учебна година за деца, пострадали от насилие.

Благодарим!

 

NEWS AND COMMENTS

Default Avatar
Юлия Андонова
Donated so far
 4,460  лв.

Goal amount
 4,400  лв.
End of Campaign
15.10.2021
Donor(s)
62

Category : Деца в риск

Legal state: NON-PROFITS

Beneficiary: Фондация "П.У.Л.С."

Donors

Donor Name
Amount
Веселина Йорданова  50  лв.
Anonymous donor  20  лв.
Anonymous donor  20  лв.
Anonymous donor  20  лв.
Anonymous donor  40  лв.

CAMPAIGN PROMOTER

Default Avatar
Юлия Андонова

Campaign QR Code

Отново на училище!  - Платформата
Платформата.бг © 2024. Дарителска платформа, управлявана от Фондация BCause. Всички права запазени!

Търси в сайта