Back to Campaigns

“Въпрос на избор” - книга с мисия


Често жертвите на домашно насилие не осъзнават, че са такива. Често осъзналите се жертви на домашно насилие се примиряват с положението си или не намират необходимата им сила, за да излязат от него. Често домашното насилие погубва живота на своите жертви, в преносен и в буквален смисъл.

“Въпрос на избор” е книга за домашното насилие, за примирението, за силата, за живота. Тя ще ви разкаже една история, погледната през призмата на избора. Написването на историята е повлияно от реална ситуация, а в развитията на разказите са вплетени моменти от много други реално случили се истории. Книгата е двукорична и ще прочетете разказите по необичаен начин.

“Въпрос на избор” е моето послание, с което искам да покажа на всяка жертва на домашно насилие, че има избор. Може да е труден, но го има.

Благодарение на най-прекрасния дизайнер на света, книгата вече има разкошни корици, които можете да видите в галерията към кампанията. Предстои редакция, корекция, предпечат и печат, за които имам нужда от финансова подкрепа. Необходимата сума за тираж от 300 копия е 1700 лева и искрено се надявам да ми помогнете да я съберем.

Приходите от продажбата на тиража ще бъдат дарени на Фонда в подкрепа на жени, пострадали от домашно насилие на фондация BCause.

Правейки дарение на стойност 30 лева или повече, в знак на благодарност към вашата щедрост ще получите “Въпрос на избор” след издаването ѝ.

NEWS AND COMMENTS

Default Avatar
Нетка Коева
Donated so far
 1,869  лв.

Goal amount
 1,700  лв.
End of Campaign
10.06.2021
Donor(s)
37

Category : Човешки права

Legal state: NON-PROFITS

Beneficiary: Фондация BCause, Фонд в подкрепа на жени, пострадали от домашно насилие

Donors

Donor Name
Amount
Ваня Петрова  50  лв.
Нели Христова  50  лв.
Anonymous donor  30  лв.
Елица Баракова  40  лв.
Anonymous donor  39  лв.

Giveback details


Donate 30 lv. and get:
Книга "Въпрос на избор"

Total: 50 gift/s/.
 

CAMPAIGN PROMOTER

Default Avatar
Нетка Коева

Campaign QR Code

“Въпрос на избор” - книга с мисия - Платформата
Платформата.бг © 2024. Дарителска платформа, управлявана от Фондация BCause. Всички права запазени!

Търси в сайта