Back to Campaigns

Направи подарък на недоносено бебе


Недоносените бебета са изправени пред редица предизвикателства още от момента на своето раждане. Всяко бебе води своите "битки" и има своята история, която е важно да бъде записана - “Кога започнах да дишам сам?“ "Кога започнах да се храня без сонда?" "Кога се прибрах вкъщи?" са все въпроси, чиито отговори е важно да отбележим подобаващо, защото това са големите постижения на всеки малък герой. В "Дневник за герои" родителите записват не само промените около развитието на техните бебета, докато се възстановяват в неонатологичното отделение, но и съдържа цялата необходима информация около бъдещото проследяване на здравословното развитие на децата.

С набраните средства 100 семейства, чиито деца в момента се намират в неонатологичните отделения в страната ще получат своя “Дневник за герои“.

"Разплаках се от щастие, когато от отделението ми казаха, че Венци вече е извън кувьоза и съвсем скоро ще си го вземем вкъщи. Когато се прибрах след свиждането, отворих дневника и залепих стикера "Вече съм на креватче!" в дневника му, толкова отдавна си мечтаех да го направя! Разлистих страниците назад, прочетох записките, които съм си водила, когато съм го посещавала, първата негова снимка, която бях залепила... там бе едва 820 грама. Някак, всичко, което ни се бе случило за тези месеци раздяла, бе вътре... в снимки, разкази, записки, бях забравила, че две седмици след раждането му, когато ситуацията беше критична, бях дала дневника на най-близките ми приятелки, които му написаха послания за сила и бързо оздравяване - малки писма до моя син, които ми дадоха сили да вярвам, че той ще се справи, защото аз, татко му и всички около нас нямат търпение да се срещнат с него!"
Искра, майка на Венци

NEWS AND COMMENTS

Default Avatar
Надежда Дренска
Donated so far
 228  лв.

Goal amount
 3,700  лв.
End of Campaign
04.07.2021
Donor(s)
3

Category : Лечение / рехабилитация

Legal state: NON-PROFITS

Beneficiary: Фондация "Нашите недоносени деца"

Donors

Donor Name
Amount
Anonymous donor  20  лв.
Anonymous donor  100  лв.
Anonymous donor  108  лв.

CAMPAIGN PROMOTER

Default Avatar
Надежда Дренска

Campaign QR Code

Направи подарък на недоносено бебе - Платформата
Платформата.бг © 2024. Дарителска платформа, управлявана от Фондация BCause. Всички права запазени!

Търси в сайта