Back to Campaigns

Благотворителен концерт за Децата на герои


Животът започна да прилича на нормален. Връщаме се в театрите, в заведенията, по стадионите. Искаме да отпразнуваме живота с организирането на благотворителен концерт „За децата на герои“.

Искаме и да ви поканим на този концерт и да помогнем на семействата на тези, които вече ги няма. За да го направим обаче имаме нужда от вашата помощ.

Имаме нужда от средства за разходите по организацията му, за да може всички приходи да отидат по сметката на Фонда За децата на герои - лекари, медици и учители, станали жертви на Ковид-19, докато ни лекуват или обучават децата ни.

Концертът е насрочен за 27. 06. 2021 г. от 19:00 ч. в столичната Борисова градина, в клуб „Маймунарника“. Сред изпълнителите са „Cool den”, „The lefties”, „The gentleman” (Никола Стоянов), „Хралупата“, „Звездолет“, „Jin Monic” и „Контрол“.

За по-малко от 2 години пандемията отне живота на милиони хора по света, сред които стотици български медици и учители. Много от тях оставиха деца, които ще растат без родителската обич и подкрепа, толкова необходими на всяко дете. Децата на фонда са на възраст от 3 до 16 години. Искаме да ни почувстват като техни по-големи братя и сестри, защото ние също сме млади хора, току що прекрачващи към зрелостта. Заедно с това започваме дарителска кампания чрез медиите и социалните мрежи в полза на фонда. Там ще оповестяваме и подкрепата ви – на всички партньори, благодетели и доброволци. Ще преведем набраните средства по сметката на Фондация „За доброто“, която учреди месечни стипендии от 500 лв. за децата на починалите в пандемията лекари, медици и учители.

Стипендиите ще се изплащат, докато всяко от децата навърши пълнолетие или завърши средното си образование – това значи, че фондът ще има нужда от подкрепата ни като общество в следващите 15 години.

Доброто е възможно, ако го предаваме нататък. Подкрепете ни в това!

NEWS AND COMMENTS

Default Avatar
Габриела Жекова
Donated so far
 3,062  лв.

Goal amount
 3,000  лв.
End of Campaign
30.06.2021
Donor(s)
11

Category : Изберете категория

Legal state: NON-PROFITS

Beneficiary: Фондация #За децата на герои медици и учители

Donors

Donor Name
Amount
Владимир Андреев  300  лв.
Anonymous donor  5  лв.
Anonymous donor  50  лв.
Благовеста Станоева  50  лв.
Марина Василева  20  лв.

CAMPAIGN PROMOTER

Default Avatar
Габриела Жекова

Campaign QR Code

Благотворителен концерт за Децата на герои - Платформата
Платформата.бг © 2021. Дарителска платформа, управлявана от Фондация BCause. Всички права запазени!

Търси в сайта