Back to Campaigns

Дари, за да продължим дейност. Дари, за да спасиш живот!


SOS! iCat е в беда! Моля, прочетете.

Приятели, запознати с каузата ни в помощ на бездомни котаци, всеки един от вас е нужен, точно в този миг.

Задълженията към клиниките, без чиято помощ нямаше да има щастливи истории на излекувани котаци, към днешна дата достигнаха рекордните 12,500 лв, което налага да ПРЕКРАТИМ ДЕЙНОСТ.

Този път положението е изключително тревожно за всички доброволци в iCat: дали и как ще успеем да покрием тази гигантска цифра, получила се след наложителен престой в три клиники на 16те котки, които спасихме от апартаментчето на ужасите.

От 16-те, нямаше нито една здрава котка... а някои от тях претърпяха тежки оперативни интервенции по отстраняване на полипи в ушните були, нарушаващи вестибуларната функция (черната маца от снимката), почистване на синуси изпълнени с гной, кръвопреливане, премахване на инфектирани очи и 10-сантиметрова киста на една от некастрираните котки, която бе пред спукване, обърнати клепачи, нараняващи окото, лечение на коктейл от вируси (калици, ринотрахит, херпес и инфекциозна анемия), тестове за други заболявания и кръвни картини, ехографии, рентгенографии, магнитен резонанс, обезпаразитяване, кастрации и...лечение на ушна краста на всички 16. Все нужни изследвания, за правилна диагностика и съответно...правилно лечение.

Не сме никак сигурни, дали ще успеем да погасим сумата, която е нужна за да закрепим положението, но ни се иска да знаем, че вие, приятели сте с нас, че можете да се обедините в тази кауза заедно с нас, неколцина доброволци, и че все още подкрепяте и вярвате в това, което правим.

Иска ни се да знаем, че подкрепяте тях - котешките супергерои от iСat, преживели какво ли не.

Без Вашата помощ, каузата и всички подслонени котаци са обречени, защото не можем да предложим лечение на ни една котка повече, а с това 38те котаци в приюта също са застрашени и лишени от лекарска помощ.

Приятели, мoля, не ни изоставяйте. Помогнете ни с мъничко, за да изплуваме от тази трудност час по-скоро.Историята на 16-те героя прочетете тук https://tinyurl.com/cday6cjp

NEWS AND COMMENTS

Default Avatar
iCat Rescue
Donated so far
 25  лв.

Goal amount
 12,500  лв.
End of Campaign
31.05.2021
Donor(s)
1

Category : Природа / животни

Legal state: NON-PROFITS

Beneficiary: iCat Rescue

Donors

Donor Name
Amount
Anonymous donor  25  лв.

CAMPAIGN PROMOTER

Default Avatar
iCat Rescue

Campaign QR Code

Дари, за да продължим дейност. Дари, за да спасиш живот! - Платформата
Платформата.бг © 2024. Дарителска платформа, управлявана от Фондация BCause. Всички права запазени!

Търси в сайта