Back to Campaigns

Да подкрепим Шахматен клуб 'Асеневци


Шахматен клуб „Асеневци” е един от най-големите шахматни клубове в България. Негови възпитаници са многократни държавни шампиони и национални състезатели. Ние сме Цвета Галунова, международена майстор и Дaян Нинов, ФИДЕ майстор и сме ръководители на клуба. С този апел отправяме предложение за сътрудничество към местния бизнес в Община Велико Търново. Целта е осигуряване на подходящо помещение за дейността на клуба. Това, за което мечтаем е да имаме свое независимо, удобно, просторно и светло място, в което да създадем шахматна атмосфера и да го превърнем в уютен „дом на шахмата”.

Наемите на пазарни цени обаче са непосилни за спортния клуб, затова ние търсим партьори.

Желаем да вземем база във възможно по-добро състояние, за да можем веднага заработим там. От 6 години мечтаем за шах клуб, надяваме се в най-скоро време да сбъднем мечтата си! Търсим партньори, с които заедно да сътворим едно хубаво и обаятелно шахматно място в града, което да е удобно и достъпно за всички. Представяме си как вътре ще създадем подходяща атмосфера, ще окачим портрети на силни шахматисти, ще направим кът с шахматна библиотека и кът с наградите на клуба. Имаме нужда от място, което да наречем „свое”, където децата ни да се чувстват свободно и у дома си. Да не сме притиснати от времето и да не се налага да мъкнем тежките торби с шахове, часовници и други шахматни пособия от място на място.

Основната ни цел е да осигурим зала за тренировки и турнири за десетките си деца, да създадем добри условия за развиване на високо спортно майсторство. Желаем също така да отворим вратите си за любители и да организираме различни шахматни събития като отворени лекции, предназначени за широк кръг от хора, общи сеанси, атрактивни блиц турнири, състезания по двойки и още куп идеи в полза на популяризирането на шахматната игра, като така ще направим по-достъпна за широката аудитория. ШК „Асеневци” винаги е бил иновативен, разчупен и гъвкав, това го доказахме дори с факта, че успяхме да се развием и утвърдим на шахматната сцена без да имаме своя база.

Днес обаче ние сме решени да направим следващата крачка в своята еволюция, крачка, която вярваме ще бъде и в посока на еволюцията на шахмата като цяло в България. Подкрепете ни!

NEWS AND COMMENTS

Default Avatar
Цвета Галунова
Donated so far
 0  лв.

Goal amount
 1,600  лв.
End of Campaign
31.05.2021
Donor(s)
0

Category : Образование / наука

Legal state: NON-PROFITS

Beneficiary: Шахматен клуб "Асеневци"
No donations received
Be the first to donor!

CAMPAIGN PROMOTER

Default Avatar
Цвета Галунова

Campaign QR Code

Да подкрепим Шахматен клуб 'Асеневци - Платформата
Платформата.бг © 2023. Дарителска платформа, управлявана от Фондация BCause. Всички права запазени!

Търси в сайта