Back to Campaigns

Дари знание за бъдещето на децата в Кризисния център - Димитровград!


Пет деца в Димитровград, като всички други деца, ходят всеки ден на училище или детска градина, пишат си домашните, играят си с приятели или на телефона на мама.

За разлика от другите, обаче, тези деца не се прибират у дома, защото там за тях е опасно. Те са били свидетели или обект на домашно насилие. За тях временен дом е нашият Кризисен център за жени и деца, пострадали от домашно насилие и трафик. При нас те и майките им престояват най-често 6 месецa, докато ние ги подкрепяме чрез психо-социална работа, помагаме им в усвояването на учебния  материал и с домашните работи, занимаваме по-малките деца с четене на детски книжки, приказки и енциклопедии, подходящи игри, спортни пособия. Съдействаме и за записването им в детска градина, ясла, училище.

Тези деца имат нужда да се развиват и творят, а ние заедно с техните майки правим всичко възможно да им осигурим подходящи среда и условия. Разчитаме на вашата подкрепа в тази важна мисия - годишно в Центъра живеят с месеци между 10 и 15 деца. Набираме средства за 3 лаптопа, детски книги и помагала, енциклопедии, познавателни игри за обучителния кабинет. Така ще дадем възможност на децата тук да изпълват дните си с полезни занимания, да развиват любопитството и креативността си и да претворяват красивите си мечти в постижения, с които да се гордеем.

И не на последно място - целта ни е да подпомогнем всяко дете да се включи пълноценно в своите учебни часове дори и в онлайн среда, в условията на COVID-19.

Знанието е сила, нека ЗАЕДНО да я дадем в ръцете на най-малките и смелите!

Можете да подкрепите кампанията и с дарителски SMS с текст DMS ZNANIE на номер 17 777 за трите мобилни оператора.

NEWS AND COMMENTS

Default Avatar
Гергана Дудова
Donated so far
 2,803  лв.

Goal amount
 4,000  лв.
End of Campaign
30.03.2021
Donor(s)
23

Category : Деца и младежи от институции

Legal state: NON-PROFITS

Beneficiary: Вяра, Надежда, Любов, Ния и Сия

Donors

Donor Name
Amount
Anonymous donor  70  лв.
Anonymous donor  100  лв.
Диана Тотинска  30  лв.
Иван Божков  60  лв.
Paysafe Bulgaria 8th march quiz  500  лв.

CAMPAIGN PROMOTER

Default Avatar
Гергана Дудова

Campaign QR Code

Дари знание за бъдещето на децата в Кризисния център - Димитровград! - Платформата
Платформата.бг © 2024. Дарителска платформа, управлявана от Фондация BCause. Всички права запазени!

Търси в сайта