Back to Campaigns

Ремонт на инфекциозно отделение в Пловдив


Единствената инфекциозна клиника в Южна България, която има необходимите условия, е в ужасяващо състояние. Знаят го не само пловдивчани, знаят го всички, отдавна. Непростимо е, но е факт, грозен и опасен. Персоналът работи в тези условия всеки ден, всеки ден с инфекциозно болни, опасни здравословно, а често и чисто човешки. За какви възнаграждения, знаете. Докога ще издържат? Докога ще се намират желаещи? Докога ще търпим и ще се молим да не ни се налага да лежим там? Докога ще чакаме някой друг, който бил длъжен?

Тази кампания е за ремонт на Чревни инфекции в Инфекциозна клиника към УМБАЛ "Свети Георги" Пловдив. Едно отделение, защото трябва да се започне някак. Не че цялата болница не плаче за ремонт. Просто в това отделение най-често има деца. Затова го избрахме. С надеждата, че така ще привлечем внимание, че може би ще се размърдат нещата и промяната ще бъде по-голяма. Защото заедно можем да ремонтираме това отделение. Заедно можем всичко.

Уважаеми дарители, към 15 януари ситуацията е следната:

Вече се оформят финалните договори с болницата и фирмите са готови да започнат работа. Ситуацията е следната : ще платим само труда на строителите (боядисване, шпакловка, обръщане) и подмяната на вратите. Само това. Всичко друго е подарък. Трудът ще струва около 25 000, а 42 алуминиеви врати ще струват 10 000. Това прави 35 000 и затова днес качихме търсената сума.

За да си представите колко малко всъщност е това, ще ви кажа какво ни се подарява. Цялата дограма, с монтажа ѝ, демонтиранато и монтирането на всички прозорци и врати, извозването, цялата боя плюс грунд, сместа за шпакловка, осветителните тела, Ел материали като ключове, контакти и прекъсвачи за таблото, климатици. Тоест, сумата е двойна. Постигнахме всичко това заедно. Исках да го знаете. Благодаря отново на всички дарители, малки и големи!

Средствата се набират от Фондаци BCause, а решения за избор на доставчици се взимат от инициативен комитет от доброволците на кампанията.

Default Avatar
Веселина Йорданова
Donated so far
 35,410  лв.

Goal amount
 35,000  лв.
End of Campaign
30.03.2020
Donor(s)
163

Category : Лечение / рехабилитация

Legal state: NON-PROFITS

Beneficiary: BCause

Donors

Donor Name
Amount
Десислава Главчева  10  лв.
Ротаракт Клуб Пловдив Пълдин  700  лв.
Елена Йонова  20  лв.
Anonymous donor  10  лв.
Anonymous donor  30  лв.

Campaign QR Code

Ремонт на инфекциозно отделение в Пловдив  - Платформата
Платформата.бг © 2020. Дарителска платформа, управлявана от Фондация BCause. Всички права запазени!