logozara__180x75.jpg

ЗАРА е лидер в търговията с енергийни продукти. Търговската гама продукти включва пълната гама нефтопродукти, както и въглеводородни газове и природни газове.

Обектите ни за търговия с нефтопродукти се намират в Централна България, което позволява изключително добра логистика и уникална възможност за бързо обслужване на клиенти в цялата страна.

https://zara.bg

Скъпи приятели,

Във връзка с усложнената обстановка, усилията по ограничаване на заразените и необходимостта от лекуване на тежко засегнатите от COVID-19, Петролна компания „ЗАРА“ организира и изпълни доставка на техника и консумативи за УМБАЛ „Професор д-р Стоян Киркович“ Стара Загора.

Осигурихме нови аспираторни апарати и монитори за следене състоянието на пациента, консумативи за тях, както и лични предпазни средства за медицинския персонал. Направихме го от сърце, безусловно, но с ясното съзнание, че това далеч не е достатъчно – трябва още!

Обръщаме се към всички вас, с пожелание и надежда никой от нас да няма нужда от осигурената техника, но с молба да отдели възможното и да помогне за осигуряване на още от необходимата апаратура и консумативи.

ZARA's campaign with Platformata.bg

March 23 2020 - April 23 2020

BCause Foundation is the official charity partner of the event, and donations are processed via www.platformata.bg

zadobroto_stz_zara__720x440.jpg

#ЗАДОБРОТО СТАРА ЗАГОРА срещу COVID-19

Дарителската кампания #ЗАДОБРОТО СТАРА ЗАГОРА - в рамките на кампания #ЗАДОБРОТО срещу COVID-19 в България с помощта на фондация BCause, е директно насочена към доставка на оборудване и консумативи за УМБАЛ „Пр.д-р Ст. Киркович“, Клиника по анестезиология и интензивно лечение – доцент Георги Арабаджиев, както и други болнични заведения, определени за борба с COVID-19 в Стара Загора.

С призив към всички, които имат възможност и добро сърце, да помогнат!

Здраве и успех на работещите лекари и медицински персонал!

Дареното днес ще остане и утре! 

Екипът на петролна компания ЗАРА

Платформата.бг © 2023. Дарителска платформа, управлявана от Фондация BCause. Всички права запазени!

Търси в сайта