severozapad-1.jpg

Фондация ''Проект Северозапад''

Когато започнахме да работим за създаване на Патронажна кухня преди 3 години, повечето хора бяха скептични, че ще успеем да създадем услуги за възрастни хора в нужда, живеещи в малки населени места в Северозападна България.

Днес, в края на 2019, можем да се похвалим, че с огромна дарителска подкрепа изградихме и оборудвахме Патронажна кухня, която вече работи. Ежедневно предоставяме приготвена храна на възрастните хора от 7 селата в региона и постепенно включваме още.

Благодарение на дарители, през изминалите три зими осигурявахме Помощници в дома, които да подкрепят възрастните хора през най-тежките зимни месеци.

Отново с помощта на дарители осигуряваме регулярно здравни специалисти, които преглеждат на място.

Нашите клиенти са различни по статус, възраст и история, всеки от тях обаче има нужда от помощ заради възрастта или заболяването си.

Мечтаем да създадем Фонд, от който да покриваме частично или изцяло такси на възрастни хора, живеещи в крайно затруднено положение – самота, заболявания, бедност.

75 лв. на месец позволяват на един възрастен човек да получава ежедневно приготвена храна – супа, основно и десерт.

65 лв. на месец позволяват да осигурим домашен помощник за 1 възрастен човек. 

Заедно можем да направим така, че възрастните хора да живеят достойно. Подрепете създаването на нашия Фонд „Грижа за самотен човек“.

Брой редовни дарители

Брой дарители онлайн: 2
Брой дарители по ведомост: 0

Направете дарение за Проект Северозапад

Disable donation

Причина: Campaign expired
Платформата.бг © 2024. Дарителска платформа, управлявана от Фондация BCause. Всички права запазени!

Търси в сайта