rozovata-1.jpg

Обществото ни е толкова силно, колкото най-слабият му член!

А в нашето общество има една група хора, които са буквално забравени от Бога, но които имат болезнена нужда от истинска подкрепа.

Розовата къща е място за бъдеще, място където хора със зависимости, които често са бедомни или живеят в мизерия, имат възможност да се почувстват нормално поне за мъничко.

Розовата къща предлага сигурност, спокойствие, топлина и супeр основни неща като храна, баня, човешко отношение, емоционална подкрепа, възможност за развитие и по-добро бъдеще. Тук хората със зависимости могат да се почистят, да се стоплят през зимата, да хапнат, за изпият чаша чай, да срещнат професионалисти, на които им пука и които знаят как да помогнат - за да си извадят документи, за да отидат на лекар, за да намерят работа. Те идват от пейките в градинките, излизат от под мостовете и от каналите, за да се опитат да променят живота си, а техният по-добър живот е по-добър живот за всички ни.

Къщата се посещава от 140 човека годишно, като някои от тях напълно разчитат на нея, а в момента работи само по 4 часа дневно. Това не е достатъчно, за да покрием дори минималните нужди на хората, които имат нужда от нас.

Целта ни е да успеем да осигурим пълно работно време на къщата и повече хора да имат възможност да се почувстват приети и нужни. 

Ако 100 човека ни подкрепят с 50 лв. месечно или 200 човека го направят с 25 лв., или 500 с 10 лв. ще имаме възможност да направим света по-добро място. Междувременно ние ще продължим да се борим за осигуряване на държавно финансиране, но не можем да си позволим да чакаме преминаването през тази дълга процедура без вашата помощ. 

Благодаря Ви!

Юлия Георгиева,
председател на УС
Център за хуманни политики

Брой редовни дарители

Брой дарители онлайн: 11
Брой дарители по ведомост: 0

Направете дарение за Розовата къща

Disable donation

Причина: Campaign expired
Платформата.бг © 2022. Дарителска платформа, управлявана от Фондация BCause. Всички права запазени!

Търси в сайта