puls-shelter.jpg

 

Подари сигурност и уют на жени и деца, пострадали от насилие

Фондация „П.У.Л.С.” е организация, която повече от 20 години помага на хора пострадали от насилие.  

Всяка година организацията помага на над 350 човека, основно жени и деца. Над 70 човека всяка година получават закрила и временен подслон в кризисния център на организацията.

Кризисният център за временно настаняване често пъти е единствената  им надежда да избягат от насилието и да получат възможност за нов живот без унижения, страх, побоища и тормоз. Той предоставя защитено пространство, в което жертвите се чувстват приети и разбрани, а тяхното страдание е уважено. Тук е мястото, където жените и техните деца получават сигурност, защита и възможност за възстановяване.

Кризисният център се издържа със средства от държавата и дарения.

За съжаление, средствата, с които разполагаме, не винаги позволяват да осигурим на жените и децата всичко необходимо, за да водят нормален начин на живот. Временното жилище често изпитва сериозни финансови затруднение да поддържа нормални битови условия. Спокойствието, уютът, усещането за защита са от ключово значение, за да се преодолее силният емоционален стрес. Нуждаещите се са много, а средства за храна, лекарства, санитарни консумативи, дрехи и други битови потребности не винаги са достатъчни.

Вие може да сте част от спасението на стотици хора! Помогнете ни, за да помогнем! Вашите дарения ще осигурят хранене, медицински грижи, отопление и др. неотложни нужди на настанените в кризисния център. Дарете сигурност, спокойствие и уют!

Благодарим ви!

Повече информация за Фондация „П.У.Л.С.“ можете да намерите на сайта ни www.pulsfoundation.org

 

 

Брой редовни дарители

Брой дарители онлайн: 0
Брой дарители по ведомост: 0

Направете дарение за Фондация П.У.Л.С.

Disable donation

Причина: Campaign expired
Платформата.бг © 2023. Дарителска платформа, управлявана от Фондация BCause. Всички права запазени!

Търси в сайта