Плетем за българските деца

pletem-1.png

“Играчките са прекрасни, а вие сте вълшебници на доброто” - така дарителите, които купуват плетени играчки с мисия от страницата С вяра в доброто - подари надежда, описват получените красоти.

В началото на 2015 г. Мариана Гелева подема инициативата и организира жени от всички краища на България в група "Плетем за българските деца". Вече 6 години изработват безвъзмездно играчки и други изделия, които след това се продават в полза на деца и възрастни хора, нуждаещи се от скъпоструващо лечение. Парите от продажбата на техните плетени изделия отиват директно в дарителските сметки на болните.

Само за последната година с труда си жените успяват да съберат 65 800 лева в полза на малките и големи герои, борещи се с тежки заболявания.Най-трудната част за тях обаче е закупуването на прежда и други материали.

За да продължат да правят добро, имат нужда от нови последователи, които да даряват средства за закупуването им.

Чрез събраните средства до момента са направени две плащания за прежда - едно през юли за 24 кг, и едно през ноември за 13 кг прежда.

Можете да разгледате изработените играчки и подкрепените каузи на Фейсбук страницата: https://www.facebook.com/podari.nadejda1/

Брой редовни дарители

 

Брой дарители онлайн: 0
Брой дарители по ведомост: 0

 

 

 

Направете дарение за "Плетем за българските деца"

Disable donation

Причина: Campaign expired
Платформата.бг © 2023. Дарителска платформа, управлявана от Фондация BCause. Всички права запазени!

Търси в сайта