SDA vertical combo colorПрез последните месеци, с помощта на финансиране от Столична община, създадохме уеб-базирана система за управление на дарителството по ведомост, която улеснява работата на нашата организация, съкращава времето на достигане на даренията до получателите-НПО, подобрява връзката между Фондация BCause, отговорните за проекта в компаниите и с дарителите и открива възможности за привличане на нови компании и дарители. С направените подобрения увеличаваме прозрачността на проекта за дарителство по ведомост и улесняваме компаниите да участват по начин, отговарящ на техните нужди и ценности.

Управлението на дарителството по ведомост ще бъде част от онлайн услугите, които Фондация BCause предоставя в ПЛАТФОРМАТА.бг на отговорните компании и техните служители-дарители. Очаквайте скоро!

SOFIA 2

Проект „Онлайн дарителство по ведомост“ на Фондация BCause се финансира програма „Кризата като възможност“ на Столична община, администрирана от Асоциация за развитие на София.

Фирмените страници в Платформата.бг стават предпочитан инструмент за дарителски кампании с участие на служителите. Това показва работата на Фондация BCause като съветник на големи компании, които традиционно ангажират служителите си с благотворителни инициативи.

Откакто започна кризата с пандемията, наболелият до този момент с положението на бежанците изчезна в новините. Но хората зад цифрите не изчезнаха. В последната година фонд „Спаси Живот“ проведе две кампании за набиране на средства, с които да помогне на хора в изключително тежки житейски ситуации.с помощта на platformata.bg. Отзоваха се 19 дарители и бяха набрани 6,824 лева. По време на първата кампания много голяма част от сумата беше събрана благодарение на корпоративно дарение от PaySafe в размер на 2,000 лева и щедро дарение от анонимен дарителв размер на 1,400лева. По време на втората кампания отново имаше голямо дарение от 2,000 лева от анонимен дарител. 

Страница 1 от 10

Платформата.бг © 2021. Дарителска платформа, управлявана от Фондация BCause. Всички права запазени!

Търси в сайта