Всички кампании

Да помогнем на Боби да проходи


Боби е едва на 5 години, но и за миг не е спирал да се бори за своята самостоятелност. Диагнозата с която той всекидневно се бори е Детска церебрална парализа -квадрипареза.
До три годишна възраст посещаваше рехабилитация в България, в Русе и София, но нямаше осоненно голям напредък. От февруари 2018 година посещава центъра за рехабилитации Рибем в Истанбул и напредъка е видим. През месец октомври тази година му беше поставен ботокс от турският ортопед др. Фуат Билгили, след което Боби подобри значително състоянието си. Той вече се придвижва сам в домашни условия. При поставянето на ботокса Боби беше под пълна упойка и доктора е забелезал, че има проблем с едното коляно и може да се наложи отпускаща операция, която сега се опитваме да избегнем. Към момента Боби трябва да не спира рехабилитациите в Рибем, тъй като там се работи в екип от физиотерапевти и ортопед. През следващата година трябва да пътуваме всеки месец до центъра, за да избегнем операция и състоянието му да се подобрява. Нужни са ни много средства за това, тъй като закупуваме и уреди необходими за него, заплащаме процедури, хотел и прегледи при различни специалисти.
Сумата нужна само за рахабилитациите за двуседмучен престой е 2 040 евро на месец.
Искаме да подсигурим рехабилитациите му за идната година и сумата, необходима към момента е 20 400 евро, като  тук не са включени разходи за престои, прегледи за специалисти и уреди необходими за вкъщи.
Молим ви помогнете на нашето борбено дете да бъде един пълноценен човек!

 

Новини и коментари

Основна снимка
Миглена Великова
Дарения
 12,919  лв.

Целева сума
 40,000  лв.
Край на кампанията
29.12.2022
Дарители
100

Категория на кампанията : Лечение / рехабилитация

Правен статут: Физическо лице

Даренията ще получи: Божидар Бонев

Дарители

Име и фамилия
Сума на дарението
Анонимен дарител  700  лв.
Звезделин Лечев  20  лв.
Никола Коцев / Преслав Павлов  518  лв.
Анонимен дарител  100  лв.
Анонимен дарител  50  лв.

Инициатор

Основна снимка
Миглена Великова

QR Code на кампанията

Да помогнем на Боби да проходи - Платформата
Платформата.бг © 2022. Дарителска платформа, управлявана от Фондация BCause. Всички права запазени!

Търси в сайта