Всички кампании

Коледен подарък от сърце за всяко дете


Обновяване, 03.12.2020 г.:

С радост  ви съобщаваме, че с огромен успех приключва кампанията ни по набиране на средства „Коледен подарък от сърце за всяко дете“. Общо 3625 лв. са дарени в Платформата към днешна дата – това са с 45% над повторно зададената целева сума (първоначално зададената сума бе 1500 лв., като поради големия успех на кампанията я увеличихме на 2500 лв.). Общо 17 дарители взеха присърце каузата да спомогнат в благата мисия на Дядо Коледа тази година, дарявайки в Платформата, а още 737 лв. пък бяха събрани през ДМС.

Целият ни екип изразява сърдечни благодарности към дарителите – компании и физически лица, благодарение на които така дългочаканият коледен подарък за мнозина няма да остане просто една мечта. Мисията да запълним чувала на Дядо Коледа с подаръци за празника е изпълнена - общо 80 деца в нужда от община Карлово ще получат подаръчни комплекти в навечерието на Коледа.

По Коледа се случват чудеса, голяма част от тях сътворяваме всички ние – хората!  

 

Обновяване, 1.12.2020: Радостни сме от успеха, който постигна кампанията! Огромни благодарности към дарителите, които станаха съпричастни с каузата, благодарение на които отчитаме този голям успех. Само за ден, в рамките на Щедрият Вторник 2020, по кампанията се събраха средства с над 50% от целевата сума. В тази връзка, ще увеличим целевата сума на 2500 лв., като ще увеличим и стойността за единица подарък на дете, ще добавим и пакет с лакомства към всеки един подарък.  Вашата подкрепа ще достигне и до още 20 деца от община Карлово. С тях броя подкрепени деца в рамките на кампанията ще нарасне на 75.

Дядо Коледа би искал да направи подарък на всяко едно дете – уви, той не може да го направи без нашата помощ!

Всички деца мечтаят да получат играчка за Коледа, но техните семейства, като незаменим помощник на добрия старец, често не могат да съдействат в изпълнението на благата му мисия. Не бихме могли да променим тази действителност за всички, но бихме могли да го направим за една малка част от тях.

Общо 55 деца от карловските села Столетово, Куртово, Горни Домлян и Бегунци мечтаят да получат играчка за Коледа. Това са деца до 10-годишна възраст от семейства с нисък социален статус, с един родител, такива от многодетни семейства, които разполагат с ограничен бюджет и за които коледният подарък си остава просто една неосъществена мечта.„Коледен подарък от сърце за всяко дете“ цели събиране на средства в размер на 1500 лв. за закупуването на играчки за тази група деца от уязвими социални групи в община Карлово.

Подаръците ще бъдат еднотипни за двете групи – момичета и момчета, с цел постигане на съизмеримост за единица подаръчен пакет. Играчки ще бъдат опаковани като красиви коледни подаръци от доброволци към НЧ "Христо Ботев - 1928 г." с. Столетово, за да може Дядо Коледа да ги раздаде в навечерието на Коледа.

Тази Коледа може да бъде различна за тези деца, защото с общи усилия можем да осигурим любима коледна играчка и да стоплим много детски сърца!

 

Можете да подкрепите кампанията и с дарителски SMS с текст DMS DAR на номер 17 777 за трите мобилни оператора.

Новини и коментари

Основна снимка
Любомир Петров
Дарения
 3,825  лв.

Целева сума
 2,500  лв.
Край на кампанията
01.12.2020
Дарители
18

Категория на кампанията : Деца в риск

Правен статут: НПО или друга организация

Даренията ще получи: НЧ "Христо Ботев - 1928 г." с. Столетово

Дарители

Име и фамилия
Сума на дарението
Анонимен дарител  1,000  лв.
Анонимен дарител  50  лв.
Анонимен дарител  20  лв.
Силвия Иларионова  30  лв.
Анонимен дарител  100  лв.

Инициатор

Основна снимка
Любомир Петров

QR Code на кампанията

Коледен подарък от сърце за всяко дете - Платформата
Платформата.бг © 2024. Дарителска платформа, управлявана от Фондация BCause. Всички права запазени!

Търси в сайта