Всички кампании

Дари, за да продължим дейност. Дари, за да спасиш живот!


Бързайки за своят живот, повечето човеци нямат желание да отделят от времето си, за да спасят друг живот. Тъжната истина обаче е, че има и други същества, отчаяно нуждаещи се от нашата помощ, и истината е, че всички ние може да сторим нещо за тях, дори с мъничко заделено време.

Ако не с физическа помощ, то поне бихме могли да помагаме на тези, които отделят от времето си, за да помогнат на ''невидимите'', на ''тихо умиращите'', бездомни животинки.

На снимките са само малка част от всички бездомни, гладни, болни и умиращи котачета, чиито молещи за помощ очи срещнахме през последните няколко месеца - те са онези ''невидими'' същества по улиците, които тихомълком ни зоват за помощ.

За тези няколко месеца, 24 котачета получиха шанс за нов живот, като преминаха през курсове на неотложно лечение, като сред тях има котаци, които не можеха да се хранят, поради болка от развалени зъби ; пострадали от ПТП с тежки фрактури на таз ; пострадали от човешко насилие, с разбита челюст; хронично болни с бъбречна недостатъчност и много, много други и различни ужасяващи котешки съдби.

Някои от тях вече откриха своите домове, след като им оказахме медицинска помощ, но подкрепата за техните сметки бе до толкова минимална, че в момента сме изправени пред огромен проблем.

Сумата, необходима за лечението на котаците вече е 7107лв - неприемливо висока сума по ветеринарни разходи от лечения, която не ни позволява да продължим напред и се налага да спрем, докато не ги изплатим.

Колкото повече се бавим с покриването на сметките, толкова повече животи си отиват тихомълком. Това ни спира и да предоставяме ветеринарни грижи на 32 други котета, които са под наша опека и които чакат да бъдат пожелани за осиновяване от години....

Вашата помощ спасява живот, приятели: моля, не допускайте животи да си отидат.

Днес сме изправени пред ново предизвикателство и то е да се справим с огромните разходи за лечението на котаците, за да продължим да помагаме - към момента, не можем да го сторим и се налага да прекратим поемане на нови случаи. Моля, помогнете ни, за да помогнем на невидимите. Всеки от нас има шансът да спаси живот, сега. <3

Новини и коментари

Основна снимка
Елена Тимурян
Дарения
 602  лв.

Целева сума
 7,107  лв.
Край на кампанията
23.11.2020
Дарители
18

Категория на кампанията : Природа / животни

Правен статут: НПО или друга организация

Даренията ще получи: Айкет Рескю

Дарители

Име и фамилия
Сума на дарението
Анонимен дарител  20  лв.
Анонимен дарител  30  лв.
Светлана Пенчева  50  лв.
Анонимен дарител  100  лв.
Петър Петров  10  лв.

Инициатор

Основна снимка
Елена Тимурян

QR Code на кампанията

Дари, за да продължим дейност. Дари, за да спасиш живот! - Платформата
Платформата.бг © 2023. Дарителска платформа, управлявана от Фондация BCause. Всички права запазени!

Търси в сайта