Всички кампании

Зимата идва! Спешна нужда от ремонт на покрива!


Фондация „Анимал хоуп България– Казанлък" е основана от мен, Ивелина Недкова и моя съпруг Румен Недков през 2014 г. с цел по-мащабна и официална помощ за животните в нашият град и региона. Животните, на които помагаме са тежко пострадали при инциденти (блъснати от коли, стреляни, малтретирани). При нас те се лекуват и обгрижват, а когато оздравеят, ние търсим подходящи домове. В организацията ни са настанени много тежки случаи – претърпели по няколко операции, слепи, двукраки, трикраки и животни останали завинаги инвалиди. Те не могат да оцелеят на улицата или в приют и се нуждаят от по-специални грижи.Ние им връщаме вярата в живота с много грижа и любов.

Всички операции са тежки, сложни и не на последно място много скъпи. Понякога се налага да пътуваме в други градове– Стара Загора, Варна, София за тяхното осъществяване. След операциите има продължително възстановяване и нужда от рехабилитация почти за всяко животно.Това наложи необходимостта от място, в което да бъдат настанявани всички тези страдащи невинни души.

През 2019 г. с лични средства успяхме да закупим малка ферма, която регистрирахме и превърнахме в спасителен център за възстановяване и рехабилитация „Надежда за различните”. С помощта на приятели и дарения успяхме да ремонтираме част от нея и да създадем едни добри условия за живот на нашите любимци.

Остана да осъществим най-големия ремонт – този на покрива, най-трудоемката и най-скъпо струваща част от ремонта.
Паралелно с ремонтите ежедневно при нас попадат пострадали животни с нужда от помощ. Това изключително много забавя нещата, защото средствата все са недостатъчни.

Ще сме много благодарни, ако успеем заедно да ремонтираме покрива, преди да са заваляли дъждове и снегове и покривът да протече.

Можете да подкрепите каузата и чрез дарителски SMS с кодова дума DMS ANIMAL HOPE на номер 17777 за трите мобилни оператора!

Новини и коментари

Основна снимка
Ивелина Недкова
Дарения
 365  лв.

Целева сума
 6,500  лв.
Край на кампанията
01.12.2020
Дарители
3

Категория на кампанията : Природа / животни

Правен статут: НПО или друга организация

Даренията ще получи: Анимал 'Хоуп България-Казанлък'

Дарители

Име и фамилия
Сума на дарението
Росина Първанова  50  лв.
Анонимен дарител  300  лв.
Валерия Кутева  15  лв.

Инициатор

Основна снимка
Ивелина Недкова

QR Code на кампанията

Зимата идва! Спешна нужда от ремонт на покрива! - Платформата
Платформата.бг © 2021. Дарителска платформа, управлявана от Фондация BCause. Всички права запазени!

Търси в сайта