Всички кампании

Зимата идва! Спешна нужда от ремонт на покрива!


Фондация „Анимал хоуп България– Казанлък" е основана от мен, Ивелина Недкова и моя съпруг Румен Недков през 2014 г. с цел по-мащабна и официална помощ за животните в нашият град и региона. Животните, на които помагаме са тежко пострадали при инциденти (блъснати от коли, стреляни, малтретирани). При нас те се лекуват и обгрижват, а когато оздравеят, ние търсим подходящи домове. В организацията ни са настанени много тежки случаи – претърпели по няколко операции, слепи, двукраки, трикраки и животни останали завинаги инвалиди. Те не могат да оцелеят на улицата или в приют и се нуждаят от по-специални грижи.Ние им връщаме вярата в живота с много грижа и любов.

Всички операции са тежки, сложни и не на последно място много скъпи. Понякога се налага да пътуваме в други градове– Стара Загора, Варна, София за тяхното осъществяване. След операциите има продължително възстановяване и нужда от рехабилитация почти за всяко животно.Това наложи необходимостта от място, в което да бъдат настанявани всички тези страдащи невинни души.

През 2019 г. с лични средства успяхме да закупим малка ферма, която регистрирахме и превърнахме в спасителен център за възстановяване и рехабилитация „Надежда за различните”. С помощта на приятели и дарения успяхме да ремонтираме част от нея и да създадем едни добри условия за живот на нашите любимци.

Остана да осъществим най-големия ремонт – този на покрива, най-трудоемката и най-скъпо струваща част от ремонта.
Паралелно с ремонтите ежедневно при нас попадат пострадали животни с нужда от помощ. Това изключително много забавя нещата, защото средствата все са недостатъчни.

Ще сме много благодарни, ако успеем заедно да ремонтираме покрива, преди да са заваляли дъждове и снегове и покривът да протече.

Можете да подкрепите каузата и чрез дарителски SMS с кодова дума DMS ANIMAL HOPE на номер 17777 за трите мобилни оператора!

Новини и коментари

Основна снимка
Ивелина Недкова
Дарения
 15  лв.

Целева сума
 6,500  лв.
Край на кампанията
01.12.2020
Дарители
1

Категория на кампанията : Природа / животни

Правен статут: НПО или друга организация

Даренията ще получи: Анимал 'Хоуп България-Казанлък'

Дарители

Име и фамилия
Сума на дарението
Валерия Кутева  15  лв.

Инициатор

Основна снимка
Ивелина Недкова

QR Code на кампанията

Зимата идва! Спешна нужда от ремонт на покрива! - Платформата
Платформата.бг © 2020. Дарителска платформа, управлявана от Фондация BCause. Всички права запазени!

Търси в сайта