Всички кампании

Литературен подлез в София!


Преди да прочетете описанието на проекта ние от ПОдЛЕЗНО искаме сърдечно да благодарим на всички дарители към момента, които припознават нашата кауза и дадоха своя принос за създаването на единствения по рода си Литературен подлез!

Сумата от 750 лв., която бяхме заложили в апела, е базирана на досегашния ни опит с апели в Платформата.бг и сме изключително признателни на всички ВАС, които ни помогнахте да надхвърлим очакваното! Това означава, че културата за дарителство в България се развива и че все повече хора и организации искат да допринесат за една по-добра среда на живот, което много ни радва!   

Това, което трябва да знаете обаче е, че проект от такъв мащаб изисква в пъти повече средства, които ние събираме оттук-оттам - по малко от различни източници, за да достигнем необходимата сума. За съжаление, към настоящия момент, все още нямаме потвърдено финансиране от други източници, затова за този проект ще разчитаме повече от обикновено на ВАС дарителите, които искате да изградим ЗАЕДНО една по-добра, красива, уютна, креативна, образователна, европейска, българска, вдъхновяваща среда в София! Смятаме, че ще успеем да съберем от други места по-голямата част от сумата (подали сме кандидатурите си - стискайте палци да спечелим необходимото финансиране!), но, дори и при това положение, ще трябва да съфинансираме проекта с около 1500-2000 лв. Затова днес вдигаме сумата на апела на 1500 лв. с надеждата, че с общи усилия ще постигнем желания резултат!

БЛАГОДАРИМ!

 

А ето и малко повече за нас и за уникалния проект “Литературен подлез”:

ПОдЛЕЗНО е организация, която се грижи за творческото обновяване на пространства в нужда. Визията ни е всички подлези в страната да бъдат превърнати в тематични произведения на изкуството, вдъхновени от заобикалящата ги градска среда.

 

Емблематичният за нас 10-ти подлез искаме да посветим на големите имена в българската литература, както и на техните произведения, помогнали в запазването на българската идентичност през вековете.

Ще ви разходим в света на литературата и ще ви представим магията на четенето на книги за малки и пораснали. Ще събудим въображението на всеки минувач с откъси от любими произведения и авторски илюстрации. А за най-големите любители на писменото слово, ще поставим малка споделена библиотека, където всеки ще може да остави или вземе книжка за четене.

Ако нашата визия Ви вдъхновява и е нещо, което искате и можете да подкрепите, можете да го направите сега :) Всички дарения ще бъдат оползотворени в реализацията на проекта - за художествени материали и креативни инсталации. 

 

Всяка подкрепа е значима - не само за нас и за вас, за минувачите, за децата, но и за целия град и всички негови посетители!

Бъдете част от промяната! Лесно е :)

Новини и коментари

Основна снимка
Юлия Иванова
Дарения
 855  лв.

Целева сума
 1,500  лв.
Край на кампанията
10.09.2021
Дарители
6

Категория на кампанията : Подобряване на средата

Правен статут: НПО или друга организация

Даренията ще получи: фондация ПОдЛЕЗНО

Дарители

Име и фамилия
Сума на дарението
СмарТест - smartest.bg  700  лв.
Ивета Кралева  20  лв.
Анонимен дарител  15  лв.
Анонимен дарител  50  лв.
Анонимен дарител  50  лв.

Дар за дарители


Дарете 100 лв. и ще получите:
Благодарствена картичка (електронна)

Общо 10 дара са осигурени.
 

Дарете 150 лв. и ще получите:
Поставяне на името на дарителя с
благодарности на информационната
табела в подлеза

Общо 5 дара са осигурени.
 

Инициатор

Основна снимка
Юлия Иванова

QR Code на кампанията

Литературен подлез в София! - Платформата
Платформата.бг © 2023. Дарителска платформа, управлявана от Фондация BCause. Всички права запазени!

Търси в сайта