Всички кампании

Чистене НП Пирин 2016


PLG_JWPLAYER_LOADING_THE_PLAYER

Чистенето е една високо-интензивна, високо-надморска и освежителна активност за дълбочинно прочистване на високопланинските терени, където – удивително – все още се намират отпадъци, често невидими с просто око.
Движението е в ход вече 16 години, през които обхвана по-голямата част от високо-планинските хребети из България. Освен че свали над 80 тона отпадъци, включително под формата на разпадащи се сгради, движението за почистване привлече и увлече над 1000 души и създаде общност от хора със споделени ценности за грижа и закрила на планината и природата, общност, където решенията се взимат хоризонтално, където всички участваме, както в организацията, така и в дезорганизацията.

Тази година Чистенето ще бъде в Пирин планина. Ще (въз)действаме по маршрутите з. Спано поле - х. Каменица - х. Пирин и х. Безбог - х. Тевно езеро - х. Пирин в периода 29 август - 06 септември.

Ето какво е осигурено от За Земята: места за свободно къмпингуване, вкусни вегетариански гозби, работни ръкавици и чУвали за боклук, други организационни дреболии и предвидени и непредвидени хубави мигове. От вас е доброволния труд, положителната мисъл, песен и събрани дърва за вечерния огън ;)

Общата сума, която ни е нужна за да проведем събитието е 5000 лв., като по-голямата част от нея се използва за закупуването на храната за доброволците, които обикновено са към 100, а времетраенето на Чистенето е 7 дни.

Бихме се радвали чрез вашата помощ да съберем сумата нужна за транспорта на храната, материалите и отпадъците – 500 лв.; чували и ръкавици – 400 лв.; комуникации – 100 лв.

Благодарим!

Новини и коментари

Основна снимка
Кристиян
Дарения
 180  лв.

Целева сума
 1,000  лв.
Край на кампанията
22.08.2016
Дарители
5

Категория на кампанията : Подобряване на средата

Правен статут: НПО или друга организация

Даренията ще получи: Екологично сдружение За Земята

Дарители

Име и фамилия
Сума на дарението
Явор Камбуров  75  лв.
Dian Manolov  40  лв.
Фани Бъчварова  25  лв.
Бела Димова  20  лв.
Румяна Йотова  20  лв.

Дар за дарители


Дарете 25 лв. и ще получите:
Тениска

Общо 10 дара са осигурени.
 

Дарете 20 лв. и ще получите:
Торбичка

Общо 10 дара са осигурени.
 

Дарете 15 лв. и ще получите:
Канче

Общо 10 дара са осигурени.
 

Инициатор

Основна снимка
Кристиян

QR Code на кампанията

Чистене НП Пирин 2016 - Платформата
Платформата.бг © 2021. Дарителска платформа, управлявана от Фондация BCause. Всички права запазени!

Търси в сайта