Всички кампании

Да помогнем на Йордана да ходи


Йордана е нашето слънчево момиченце. Тя е на 2 г., и е родена с изключително рядката диагноза- Проксимален Бедрен Дефицит (Congenital Femoral Deficiency). Изразява се с деформация на дясното бедро и прогресивно скъсяване на бедрената кост, поради което, дясното й краче вече е с 5 см. по- късо от другото. Дани не може да ходи без специално изработени обувки с висока платформа, която коригира разликата в крачетата.
Въпреки сериозната диагноза, световноизвестният капацитет по детска ортопедия д-р Дрор Пейли от институт Сейнт Мери, Флорида, САЩ, се съгласи да проведе лечението и дава гаранция, че с няколко операции направени там, Дани ще може да ходи.

Сумата необходима за първата операция е събрана благодарение на хиляди дарители. След като крачето се стабилизира, той е планирал втора операция и удължаване с 5 см., като за нея ще бъдат необходими 313 337 лева. Удължаването на крачето ще бъде съпроводено с четиримесечна рехабилитация и престой в Палм Бийч.  На Дани й предстоят години лечение, съпроводено с тежки, болезнени операции и дълъг период на рехабилитация и възстановяване. 

Затова се обръщам с молба към Вас, непознати хора, да подкрепите детето ми в предстоящата трудна битка! Искрено се надявам, че с общи усилия, сумата ще бъде събрана и детенцето ми ще може да ходи, да играе, да тича и танцува, като всяко друго дете.

Искам да благодаря от цялото си майчино сърце, на всички, които ни подкрепят! Вярвам, че всички заедно можем да помогнем на Дани да ходи и да има две еднакви крачета. 

ВСИЧКИ ЗАЕДНО МОЖЕМ!
Изпратете дарителски SMS с текст на латиница: DMS YORDANA на 17 777

Новини и коментари

Основна снимка
Кристина Славчова
Дарения
 3,272  лв.

Целева сума
 313,337  лв.
Край на кампанията
28.12.2020
Дарители
40

Категория на кампанията : Деца и възрастни с увреждания

Правен статут: Физическо лице

Даренията ще получи: Йордана Слави Йорданова

Дарители

Име и фамилия
Сума на дарението
Анонимен дарител  400  лв.
PwC България  230  лв.
Анонимен дарител  100  лв.
Анонимен дарител  50  лв.
Анонимен дарител  50  лв.

Инициатор

Основна снимка
Кристина Славчова

QR Code на кампанията

Да помогнем на Йордана да ходи - Платформата
Платформата.бг © 2024. Дарителска платформа, управлявана от Фондация BCause. Всички права запазени!

Търси в сайта