Всички кампании

Да помогнем на Йордана да ходи


Йордана е нашето слънчево момиченце. Тя е на 2 г., и е родена с изключително рядката диагноза- Проксимален Бедрен Дефицит (Congenital Femoral Deficiency). Изразява се с деформация на дясното бедро и прогресивно скъсяване на бедрената кост, поради което, дясното й краче вече е с 5 см. по- късо от другото. Дани не може да ходи без специално изработени обувки с висока платформа, която коригира разликата в крачетата.
Въпреки сериозната диагноза, световноизвестният капацитет по детска ортопедия д-р Дрор Пейли от институт Сейнт Мери, Флорида, САЩ, се съгласи да проведе лечението и дава гаранция, че с няколко операции направени там, Дани ще може да ходи.

Сумата необходима за първата операция е събрана благодарение на хиляди дарители. След като крачето се стабилизира, той е планирал втора операция и удължаване с 5 см., като за нея ще бъдат необходими 313 337 лева. Удължаването на крачето ще бъде съпроводено с четиримесечна рехабилитация и престой в Палм Бийч.  На Дани й предстоят години лечение, съпроводено с тежки, болезнени операции и дълъг период на рехабилитация и възстановяване. 

Затова се обръщам с молба към Вас, непознати хора, да подкрепите детето ми в предстоящата трудна битка! Искрено се надявам, че с общи усилия, сумата ще бъде събрана и детенцето ми ще може да ходи, да играе, да тича и танцува, като всяко друго дете.

Искам да благодаря от цялото си майчино сърце, на всички, които ни подкрепят! Вярвам, че всички заедно можем да помогнем на Дани да ходи и да има две еднакви крачета. 

ВСИЧКИ ЗАЕДНО МОЖЕМ!
Изпратете дарителски SMS с текст на латиница: DMS YORDANA на 17 777

Новини и коментари

Основна снимка
Кристина Славчова
Дарения
 1,922  лв.

Целева сума
 313,337  лв.
Край на кампанията
28.12.2020
Дарители
30

Категория на кампанията : Деца и възрастни с увреждания

Правен статут: Физическо лице

Даренията ще получи: Йордана Слави Йорданова

Дарители

Име и фамилия
Сума на дарението
Анонимен дарител  10  лв.
Анонимен дарител  100  лв.
Анонимен дарител  10  лв.
Анонимен дарител  50  лв.
Александър Йорданов  6  лв.

Инициатор

Основна снимка
Кристина Славчова

QR Code на кампанията

Да помогнем на Йордана да ходи - Платформата
Платформата.бг © 2020. Дарителска платформа, управлявана от Фондация BCause. Всички права запазени!

Търси в сайта