Всички кампании

Подкрепа за Олимпийската надежда по ветроходство Стефани Музакова


Казвам се Стефани Музакова на 23 години от Поморие, състезателка на националният отбор на България по ветроходство в Олимпийския клас Лазер „Радиал”.
Знаете ли какво представлява ветроходството?
Според много хора това е най-трудният, най-скъпият,най-бавният и най-опасният начин да стигнеш от една точка до друга, където обикновено нямаш никаква
работа. И наистина – понякога е трудно да обясниш защо с часове се налага да лавираш, да маневрираш, да опъваш въжета и платна, за да изминеш срещу вятъра едно
нищожно разстояние.Ветроходството за мен не е спорт , а съдба. Затова и в момента го изучавам като студентка в 4 курс в Националната спортна академия „Васил Левски” – София с профил треньор по ветроходство.
Работих упорито и успях да разгъна таланта си – за това свидетелстват спортните ми успехи: 10 поредни години републикански шампион на България; 5 поредни години най-добър ветроходец на България в олимпийския клас „Лазер Радиал”;5 поредни
години в Топ 10 на българските ветроходци; спортен талант на Еврофутбол за 2016 и
2017 година; представител на България в Европейската асоциация на Лазер –Eurilka.
7 поредни години най-добър спортист на Община Поморие.
Носителка съм на повече от 50 медала и 60 купи от национални и международни регати, както и много награди плакети и грамоти за високи спортни постижения.
Днес съм на прага на големия спорт, в който трябва да продължа да побеждавам и да нося славата на България по целия свят , но не разполагам с необходимите средства за професионална работа.
До сега финансирането на подготовката и участието ми в международни състезания беше предимно със средства на семейството ми, но тази форма вече е крайно недостатъчна.
През изминалата календарна година успях да отида на световно първенство по ветроходство, но за мое голямо съжаление не можах да се класирам подобаващо, тъй като не успях да събера достатъчно средства , за да се подготвя добре.Все още имам шанс за спечелване на квота по ветроходство за Олимпиадата в Токио през 2020 година.
Набирам средства за най-важното за мен състезание, на което имам шанс да спечеля квота за Олимпийските игри в Токио 2020!
Това е Световното първенство по ветроходство –клас Лазер Радиал жени от 11.04.2020г.-19.04.2020г. в Генуа,Италия.Трябва да заплатя таксата участие, лодка под наем, заради регламента, както и пътните си и дневни разходи.
С уважение и вяра, че ще подкрепите една млада олимпийска надежда,

Стефани Музакова

 

Новини и коментари

Основна снимка
Марияна Музакова
Дарения
 50  лв.

Целева сума
 6,000  лв.
Край на кампанията
09.04.2020
Дарители
1

Категория на кампанията : Деца и младежи от институции

Правен статут: Физическо лице

Даренията ще получи: Стефани Музакова

Дарители

Име и фамилия
Сума на дарението
Йордан Чолаков  50  лв.

Дар за дарители


Дарете 6000 лв. и ще получите:
Реклама на платното или лодката.

Общо 0 дара са осигурени.
Количеството е изчерпано.
 

Инициатор

Основна снимка
Марияна Музакова

QR Code на кампанията

 Подкрепа за Олимпийската надежда по ветроходство Стефани Музакова - Платформата
Платформата.бг © 2024. Дарителска платформа, управлявана от Фондация BCause. Всички права запазени!

Търси в сайта