Всички кампании

МИСИЯ: С Майки и Деца на море 2


Летните месеци няма да приличат на себе си без почивката на море с хората, които обичаме, по време на която ни се струва, че всеки миг от живота просто изглежда вълнуващ. Най-хубавото време на годината е почти тук, време е за летни почивки и пътешествия.
Една голяма част от почиващите избират летуване на море. Повечето вече обмислят вариантите за себе си и своето семейство – дали да са на Созопол, или на квартира в Бургас, дали да са в България или в чужбина, дали да отделят седмица за себе си или две.
Повечето… Има хора, които по една или друга причина не са направили това, няма и да могат да го направят. Така е за настанените в Кризисните центрове за пострадали от насилие на Фондация "П.У.Л.С.". Вместо море и почивка те са планирали бягство и търсене на живот без насилие.
Това са хора, които са живяли в страх и насилие, лишения и ужаси. Хора, които намират сили да продължат своя живот, да започнат нов, без насилие и удари.
В плановете за новия живот ресурси и мисли за море и почивка няма..
За тях почивката на море обаче би била не просто шанс да избягат за малко от реалността, но и най-лъчистият шанс да получат доза щастие, с която слънчевите лъчи да ги заредят, за да намерят в себе си силите, нужни им да се борят за своето щастие и това на децата им.
Необозримата морска длъж, блестящите пясъчни ивици и лъчистото слънчево греене ще им осигурят божествения покой ,за който така копнеят.. Всяко дребно нещо по време на почивката на море предразполага към разпускане, наслада и отдаване на внимание на дребните радости, като това по какъв красив начин слънцето залязва.
За някои от децата това ще бъде първата ваканция на море. Новият изглед плюс неоткритите до този момент премеждия изглеждат окриляващи и прелестни и е напълно възможно да ги заредят положително за дълго време напред, а очарователни спомени за преживени мигове за дълго да ги накарат да забравят за страха, болката и травмата. А нима съществува нещо по-смислено от щастието в очите на едно дете?
И тук идваме всички ние, които можем да поДАРИМ лято без насилие за жени и деца, настанени в Кризисните центрове на Фондация “П.У.Л.С.”. Центровете се издържат със средства от държавата и дарения. За съжаление, средствата, с които разполагаме не позволяват да заплатим разходите за настаняване, хранене и път. Нужни са ни около 10 000 лева, за да осигурим 10 вълнуващи и незабравими дни за малки и големи. Сумата е необходима за осигуряване на път, храна, настаняване и джобни за около 10 майки и 16 деца.
Помогнете ни, за да в тези слънчевите дни да изпълним с радост дните на тези деца и техните майки! Те имат нужда от топло и слънчево щастие и много прекрасни спомени, които да запечатат и да им дадат сили да се борят, за да имат живота, който заслужават – без насилие, страх и ужаси!

Подкрепете ни и нека заедно подарим истинско лято за малки и големи.

Новини и коментари

Основна снимка
Юлия Андонова
Дарения
 0  лв.

Целева сума
 10,600  лв.
Край на кампанията
14.07.2020
Дарители
0

Категория на кампанията : Деца и младежи от институции

Правен статут: НПО или друга организация

Даренията ще получи: Фондация "П.У.Л.С."
Не са получени дарения за тази кампания.
Станете първия дарител за тази кампания

Инициатор

Основна снимка
Юлия Андонова

QR Code на кампанията

МИСИЯ: С Майки и Деца на море 2 - Платформата
Платформата.бг © 2020. Дарителска платформа, управлявана от Фондация BCause. Всички права запазени!

Търси в сайта