Всички кампании

Туристически табели за Понор планина


Ние сме туристическо дружество Понория и вече няколко години полагаме усилия да поставим Понор планина сред популярните дестинации на туристическата карта. В миналото възстановихме туристическата маркировка по маршрутите от село Заселе до хижа Пробойница и от село Зимевица до връх Тодорини кукли. Поставихме информационна табела на първенеца на Понор – връх Равно буче (община Годеч), който до този момент беше несправедливо пренебрегван в спора за първенството, за сметка на популярния вече връх Сърбеница.

Само с няколко указателни табели превърнахме водопад Добравишка скакля от напълно непознато място в известна дестинация за планинарство с деца. Поставихме 15 бр. информационни табели, които правят пътеките още по-безопасни и приятни за разходка. През цялото това време не спирахме да показваме забележителностите на планината пред аудиторията, която успяхме да изградим в социалните мрежи и която днес наброява над 1200 души.

Вярваме, че усилията ни са в правилната посока и в името на нещо добро – по-полярна и търсена Понор планина. Върху този непоклатим фундамент ние се опитваме да градим бавно, но сигурно подобряване живота на местните жители, опазване на културното и природното ни наследство, любов към страната и здрави българи. Четирите колони на нашия дом – българското село.

Ние от туристическо дружество Понория протягаме ръка към всеки, който по някакъв начин симпатизира на редовете по-горе. Защото пътят към целта е по-лек и приятен, когато се върви рамо до рамо с верен другар.

За да продължим делото си и през новия туристически сезон се обръщаме към вас за подкрепа. За да направим още туристически маршрути в планината и то така, че хората да са добре ориентирани, когато поемат по тях, планираме поставянето на 50 бр. указателни табели, за които търсим финансиране. Уверени сме, че с общи усилия, това е най-малкото, което можем да направим за Понор планина, местните жители и туристите, които ги посещават.

 

Благодарим предварително на всчики дарители!

Туристическо дружество Понория

Основна снимка
Радослав Зарков
Дарения
 535  лв.

Целева сума
 535  лв.
Край на кампанията
13.02.2020
Дарители
14

Категория на кампанията : Подобряване на средата

Правен статут: НПО или друга организация

Даренията ще получи: Туристическо дружество Понория

Дарители

Име и фамилия
Сума на дарението
Анонимен дарител  5  лв.
Радослав Атанасов  35  лв.
Borislav Velichkov  50  лв.
Анонимен дарител  100  лв.
Анонимен дарител  100  лв.

QR Code на кампанията

Туристически табели за Понор планина - Платформата
Платформата.бг © 2020. Дарителска платформа, управлявана от Фондация BCause. Всички права запазени!