Всички кампании

Да подкрепим златните деца на България


Скъпи ученици – бивши и настоящи,

Драги родители,

Уважаеми дарители,

Сигурно с голям интерес следите изключителните постижения на учениците от нашата гимназия, постигнати на различни международни състезания. Възможността нашите ученици да се състезават не само в националните отбори на България, но и като отбор на СМГ прославя името на гимназията и доказва, че обучението в нея е на световно ниво. Гордостта от постигнатите успехи през последните години е стимул за развитие както на учениците, така и на учителите им.

Една от основните цели на учителския колектив на СМГ винаги е била талантите в областта на математиката да се развиват и усъвършенстват. Но отглеждането на талант изисква и възможност той да се доказва. За постигане на тази цел от голямо значение е участието на учениците от СМГ в различни международни състезания. Всички знаем как се поддържа състезателният дух – с много възможности за работа в конкурентна среда.

СМГ и Училищното настоятелството започват кампания за набиране на средства за пътуванията на отборите по математика и информатика. През 2013 година предстоят 4 състезания в Хонг Конг, Бургас, САЩ и Китай, като пътният фонд за около 40 деца ще възлиза на 70600 лв.

Станете част от успеха на златните деца на България!

Основна снимка
Училищното
Дарения
 600  лв.

Целева сума
 5,000  лв.
Край на кампанията
30.04.2015
Дарители
2

Категория на кампанията : Образование / наука

Правен статут: Неформална група

Даренията ще получи: Училищно настоятелство на Софийската математическа гимназия

Дарители

Име и фамилия
Сума на дарението
е б  100  лв.
Супер АдминистраторII Vakarelov  500  лв.

QR Code на кампанията

Да подкрепим златните деца на България - Платформата
Платформата.бг © 2019. Дарителска платформа, управлявана от Фондация BCause. Всички права запазени!