Всички кампании

Зелената мечта на 17 СУ 'Дамян Груев', София


Когато децата мечтаят, отварят вълшебни врати – към приказни звездни простори или към зелени ширини. Ние, учители и родители, искаме да сбъднем една детска мечта и това ни срещна с теб, дарителю!

Облагородяването на района около изградената с помощта на родители „Зелената класна стая“ и изграждането на кътчета за игри и отдих е продиктувано от необходимостта децата да прекарват повече време сред природата в и без това претоварения учебен ден.

17 СУ „Дамян Груев” е общинско училище, в което се обучават ученици от I до XII клас.Ние смятаме, че малките ученици имат нужда да развиват своите социални и комуникативни умения извън пределите на класната стая- там , където се чувстват свободни и креативн извън зоната на смартфоните.

В училище многократно са провеждани благотворителни базари, средствата от които са влагани в полза на учениците – за осигуряване на приятна и спокойна среда. Последната ни кампания засяга именно нашата „Зелена класна стая“.

Единодушно педагогическият състав реши да се обърне с апел към родителите в началото на тази учебна година и да ги призове да дарят сумата, която биха отделили за букети, в името на инициативата ни- „да заменим цветята в подкрепа на нашето училище“. Зелената класна стая е изградена, необходимо е ограждане, боядисване и изграждане на кътчета (масички и скамейки) в рамките на 4000 лв (еднократна помощ). Поради финансови причини проектът е „замразен“ и имаме нужда от Вашата подкрепа и дарение сега, защото сме почти във финалната фаза и обещаваме, че за Вас също ще бъде изключително удовлетворение този социален проект, ако ни подкрепите. Заедно бихме могли да „запретнем ръкави“ и учениците да получат своя първи урок в „Зелената класна стая“ на 3-ти декември 2019 г. Ние, от своя страна, ще помогнем, организирайки workshop /арт ателие/ „Тайни от семейната ни работилничка“.

17 su zelena klasna staya

 

Тази дарителска кампания е част от инициативата #ЩедриятВторник с мотото “Лично за дарителството в училище”.

Освен през Платформата.бг, можете да я подкрепите и през DMSbg.com
DMS GREEN DREAM и https://dmsbg.com/15291/dms-green-day/

#ЩедриятВторник през 2019 е на 3 декември.
Вижте повече на: https://givingtuesday.bcause.bg/

Новини и коментари

Основна снимка
Калина Караянева
Дарения
 220  лв.

Целева сума
 4,000  лв.
Край на кампанията
13.12.2019
Дарители
4

Категория на кампанията : Образование / наука

Правен статут: НПО или друга организация

Даренията ще получи: 17 СУ „Дамян Груев”

Дарители

Име и фамилия
Сума на дарението
Анонимен дарител  20  лв.
Людмила Джингарова  100  лв.
Цветана Драганова  50  лв.
Гергана Ефремова  50  лв.

Инициатор

Основна снимка
Калина Караянева

QR Code на кампанията

Зелената мечта на 17 СУ 'Дамян Груев', София - Платформата
Платформата.бг © 2024. Дарителска платформа, управлявана от Фондация BCause. Всички права запазени!

Търси в сайта