Всички кампании

Училищен химн на ЧСУ 'Българско школо'


ЧСУ „Българско школо“ е училище, в което се обучават 400 деца от подготвителна група до 7-ми клас. Имаме уютна слънчева сграда, отдадени учители, униформи, с които изразяваме принадлежност към училището. Още от миналата година се зароди идеята да сътворим още нещо, което да ни обединява като общност – училищен химн. Той ще бъде онази звънка рожба на таланта, която ще озвучава откриването на всяка учебна година, училищните празници и който ще завещаем на поколенията ученици след нас. Химнът ще бъде измислен от ученици с помощта на учителите по литература и изкуства.  

Средствата, които събираме, са за звукозапис и мастъринг, за представителен видеоклип на песента и нова музикална уредба. Прогнозирана сума е 6000 лв.

В нашата кауза провидяхме възможност да обединим усилия – родители, ученици, учители, алумни, партньори на училището – да действаме сплотено, за да дадем възможност на учениците да направят нещо толкова емблематично и мащабно като химн на училището. С помощта на всички тези хора организираме спортен празник и базар на 21 ноември 2019г. Билетите за спортния празник ще са ръчно изработени от децата – от едната страна ще пише интересен факт за химните по света, а другата ще бъде изрисувана от детски ръчички. Родители, учители и гости ще могат да дарят избрана от тях сума срещу всяко билетче. Спортният празник е мащабно мероприятие, което съдържа щафетни и забавни игри, игри със спортна и образователна цел, търсене на съкровище и др. Базарът също ще бъде изпъстрен с най-различни, приготвени от учениците бижута, книги, проекти по науки (истински произведения на изкуството!) и други красоти. Миналата година с помощта на подобен базар отвори врати прекрасната ни нова библиотека! 

С помощта на „Щедрият вторник“ искаме да достигнем до нашите алумни и до родителите, чиято работа е свързана с дълъг престой в чужбина и няма да имат възможност да присъстват на нашия празник. Също така, с бла годарност ще приемем помощ от всички симпатизанти, които вярват, че сплотяването на общност чрез изкуство, задружна работа и спорт е мисия, която би дала на учениците безценно знание и опит!

43103862 326764671420616 8817985174890348544 o 1024x683

Тази кампания получи подкрепата на: Logo842x842 2

Тази дарителска кампания е част от инициативата #ЩедриятВторник с мотото “Лично за дарителството в училище”.

Освен през Платформата.бг, можете да я подкрепите и през DMSbg.com
DMS HIMN и https://dmsbg.com/15410/dms-himn/

#ЩедриятВторник през 2019 е на 3 декември.
Вижте повече на: https://givingtuesday.bcause.bg/

Новини и коментари

Основна снимка
Петя Дочева
Дарения
 500  лв.

Целева сума
 6,000  лв.
Край на кампанията
13.12.2019
Дарители
1

Категория на кампанията : Образование / наука

Правен статут: НПО или друга организация

Даренията ще получи: Българско школо

Дарители

Име и фамилия
Сума на дарението
Oвергаз фирмено дарение  500  лв.

Инициатор

Основна снимка
Петя Дочева

QR Code на кампанията

Училищен химн на ЧСУ 'Българско школо' - Платформата
Платформата.бг © 2023. Дарителска платформа, управлявана от Фондация BCause. Всички права запазени!

Търси в сайта