Всички кампании

Готови за училище!


Първият учебен ден идва със скоростта, с която лятото си отива!

С трепет и вълнение малки и големи очакват времето в училище. Време за учене и игри, време за срещи с нови и стари приятели.

Има деца, които с притеснение очакват този ден. Деца, чиито родители нямат средства за учебници и учебни помагала, за всички неща, които получават като списъци в началото на учебната година.

Всяка година на 15 септември имаме около 10 деца, които са в училищна възраст. Десет деца, част от които са сменили своето населено място в бягство от насилието и търсене на спокойствие. Майките на децата получават минимални или никакви средства, които са крайно недостатъчни за покриване на разходите за униформи, нови учебници и учебни помагала, обувки, облекла и др.

Имаме нужда от Вашата помощ за да подготвим децата от Кризисния център за пострадали от насилие на Фондация "П.У.Л.С." за новата учебна година.

Средствата, с които разполагаме едва покриват текущите ни разходи за храна и пребиваване на настанените в центъра. Помогнете ни за да подарим едно сокойно и равнопоставено начало на новата учебна година за деца, пострадали от насилие.

Благодарим!

Основна снимка
Юлия Андонова
Дарения
 1,313  лв.

Целева сума
 2,200  лв.
Край на кампанията
19.09.2019
Дарители
32

Категория на кампанията : Деца и младежи от институции

Правен статут: НПО или друга организация

Даренията ще получи: Фондация "П.У.Л.С."

Дарители

Име и фамилия
Сума на дарението
Анонимен дарител  50  лв.
Nikolova  50  лв.
Анонимен дарител  10  лв.
Анонимен дарител  13  лв.
Цветомир Цветков  100  лв.

QR Code на кампанията

Готови за училище!  - Платформата
Платформата.бг © 2019. Дарителска платформа, управлявана от Фондация BCause. Всички права запазени!