Всички кампании

Приключението: От мен зависи


Конференция От мен зависи е национална ученическа конференция, изцяло водена от ученици. В нея децата водят работилници, дискусии, рефлексии, изнасят вдъхновяващи речи, представят се на щандове на успеха, споделят опита си и учат възрастни и свои връстници на уменията, които са развили. Участие в конференцията вземат над 300 ученици, както и значими за тях гости.
Конференцията е финалното събитие от Голямото приключение От мен зависи - целогодишен процес, в който учениците и техните учители, участници по програма Заедно в час, поемат различни мисии в процеса, чрез които развиват умения за успех в 21 век и си доказват, че наистина от всеки от нас зависи да направим общността си мястото, което искаме да бъде.
През юни 2019 ученици от 11 населени места в страната, от 1-12 клас, ще водят вълнуващи работилници, дискусии и речи, а Вашата подкрепа ще подсигури техния транспорт до София и обратно, както и закуски и материали, от които всеки приключенец има нужда. Благодарение на нашите дарители и партньори, Голямото Приключение 2019 ще бъде незабравимо за всички участници!

Новини и коментари

Основна снимка
Теодора Вавова
Дарения
 450  лв.

Целева сума
 1,300  лв.
Край на кампанията
24.05.2019
Дарители
8

Категория на кампанията : Образование / наука

Правен статут: НПО или друга организация

Даренията ще получи: Фондация "От мен зависи"

Дарители

Име и фамилия
Сума на дарението
Анонимен дарител  20  лв.
Анонимен дарител  10  лв.
Yavor Atanasov  100  лв.
Анонимен дарител  100  лв.
Анонимен дарител  90  лв.

Инициатор

Основна снимка
Теодора Вавова

QR Code на кампанията

Приключението: От мен зависи - Платформата
Платформата.бг © 2020. Дарителска платформа, управлявана от Фондация BCause. Всички права запазени!

Търси в сайта