Всички кампании

Отбор с мечта


На 16 юни 2018 г. (събота) в парк „Възраждане“ в София ще се проведе първото по рода си събитие – „Отбор с мечта“. Организатори на събитието са три добре познати личности в спорта в България – ултрамаратонецът Краси Георгиев, двукратният световен шампион по паркур / фрийрън Делян „Дидо“ Димитров, и маратонецът и кросфит атлет Иван Димов.

Заедно те виждат нуждата да създадат инициатива, която да събере благотворително средства и да популяризира социални каузи чрез спортни предизвикателства и състезания, в широко партньорство с общината, бизнеса, спортната общност и всички граждани. Трима спортисти с различен профил и страсти, се обединяват, за да допринесат към три организации, които са бенефициенти на събитието – Сдружение „Деца с онкохематологични заболявания“, фондация Single Step, работеща за подкрепа на ЛГБТИ младежи и техните семейства и BEST Foundation, която организира клубове за дебати и ораторство на английски език в гимназии в цяла България.  Събраните средства ще бъдат разделени поравно между трите организации.

Всички желаещи могат да даряват за инициативата чрез www.platformata.bg преди, по време и след събитието. Компаниите, които искат да участват и също да наберат средства, имат възможност да сформират свои отбори от по 4 души, които да се състезават в спортните предизвикателства на събитието.

„Отбор с мечта“ ще се проведе в рамките на целия ден на 16.06, започвайки преди изгрев слънце. Първи ще са спортните предизвикателства на Краси Георгиев и Иван Димов – от 04:30 ч. до 10:30 ч. Краси ще избяга 50 км, а Иван ще прави 5000 лицеви опори. В 16:00 ч. ще започне вторият републикански турнир по паркур / фрийрън. За финал на събитието ще бъдат наградени победителите от турнира.

„Отбор с мечта“ е под патронажа на кмета на София Йорданка Фандъкова и е част от „София – европейска столица на спорта 2018“.

Новини и коментари

Основна снимка
Иван Димов
Дарения
 275  лв.

Целева сума
 30,000  лв.
Край на кампанията
26.07.2018
Дарители
6

Категория на кампанията : Подобряване на средата

Правен статут: НПО или друга организация

Даренията ще получи: Фондация "Сингъл Степ"

Дарители

Име и фамилия
Сума на дарението
Анонимен дарител  20  лв.
Анонимен дарител  10  лв.
Делян Пеевски  5  лв.
Анонимен дарител  10  лв.
Анонимен дарител  225  лв.

Инициатор

Основна снимка
Иван Димов

QR Code на кампанията

Отбор с мечта - Платформата
Платформата.бг © 2022. Дарителска платформа, управлявана от Фондация BCause. Всички права запазени!

Търси в сайта