Всички кампании

Заедно в Непал - помогнете на децата на Непал!


Как да помогна?

- Дарете директно избрана от Вас сума от бутона "Дарете средства за тази кауза"!

и/или

- Изберете снимка от галерията и ще я получите разпечатана срещу сума от 50 до 300лв!

С дарение от 50 лв. УНИЦЕФ осигурява 5000 таблетки за пречистване на питейна вода на засегнатите семейства. 150 лв. ще осигурят животоспасяващи соли за рехидратация на 200 деца. 300 лв. за кампанията на Teach For Nepal означават храна и подслон за цял месец на едно пострадало семейство!

Повече за изложбата

Благотворителната изложба “Заедно в Непал” се провежда от 26 май до 7 юни в централното фоайе на Националния дворец на културата (НДК). Официалното откриване на изложбата ще бъде на 26 май от 19:00 ч. Събитието се организира в партньорство с НДК и е част от седмица, посветена на Непал и в помощ на пострадалите от земетресенията. Всички събрани дарения ще отидат за децата на Непал чрез УНИЦЕФ България и Teach For Nepal. Повече информация и материали за медиите вижте на www.zaednovnepal.com.

Трусовете взеха повече от 8000 жертви и оставиха без дом над 500 000 души в Непал. В някои села 80-90% от къщите и училищата са абсолютно разрушени. Около 1.7 милиона деца изпитват остра необходимост от хуманитарна помощ в най-засегнатите региони. Заедно можем да помогнем децата на Непал да преодолеят бедствието и да се върнат в училище.


За тази кауза е създадено благотворително събитие: "Заедно в Непал - благотворителна изложба".


Изберете снимки от изложбата

Срещу дарение от 50 лв получавате снимка размер 69х46 на висококачествена фотохартия.

Срещу дарение от 100 лв получавате снимка размер 69х46 на висококачествена фотохартия, залепена на пенокартон, който не позволява на снимката да се огъва.

Срещу дарение от 150 лв получавате снимка размер 69х46 на текстилна основа с дървена рамка, готова за закачане.

Срещу дарение от 300 лв получавате снимка размер 69х46 на висококачествена фотохартия със стилна рамка (черен мат алуминий или дървена) с паспарту, готова за закачане.

Срещу дарение от 1000 лв получавате снимка размер 69х46 на висококачествена фотохартия с автограф от автора и лична презентация за Непал от един от организаторите.

ВАЖНО: Ако имате въпроси, може да ни пишете на donate@zaednovnepal.com. Ако сте направили дарение и сте си избрали снимка, не забравяйте да ни изпратите кода на снимката. Ще се свържем с Вас на посочените от Вас координати, за да уточним доставката. Всички поръчки ще бъдат отпечатани в седмицата 15-19 юни и ще могат да бъдат получени безплатно на адрес в София или изпратени по куриер за Ваша сметка. Всички 60 платна от изложбата са дарени от организаторите, които покриват и разходите за тяхното отпечатване. Печатница JPoint дарява напълно печалбата си и ни осигурява възможност да ви разпечатаме снимки за минимални производствени разходи. ФПББ дарява административната такса, която се набира от Платформата.


Дарете и вземете Вашата снимка!

Новини и коментари

Основна снимка
Boyko Blagoev
Дарения
 3,335  лв.

Целева сума
 5,000  лв.
Край на кампанията
15.06.2015
Дарители
13

Категория на кампанията : Бедствия / кризи

Правен статут: НПО или друга организация

Даренията ще получи: УНИЦЕФ и Teach for Nepal

Дарители

Име и фамилия
Сума на дарението
Георги Пенчев  50  лв.
Мариела Станулова  150  лв.
Анонимен дарител  10  лв.
Йордан Хлебаров  10  лв.
Ovanes  30  лв.

Инициатор

Основна снимка
Boyko Blagoev

QR Code на кампанията

Заедно в Непал - помогнете на децата на Непал! - Платформата
Платформата.бг © 2023. Дарителска платформа, управлявана от Фондация BCause. Всички права запазени!

Търси в сайта