Всички кампании

Футболни вълнения - спортен лагер за деца от бедни семейства


„Децата обичат футбола, защото е инстинктивна игра. Ако вървиш по улицата и към теб се затъркаля футболна топка – просто ще я ритнеш“.  С този афоризъм на Фредрик Бакман искаме да ви разкажем за футболен клуб КОНКОРДИЯ и за всички деца, които тренират в него.

В 3-те отбора на клуба има записани повече от 100 деца от уязвими общности. Всички ходят на тренировки по график, теренът за тренировки на ул. "Резбарска" в София. Най-важното условие за да бъдеш част от отбора е да ходиш редовно на училище.

Децата, които тренират във ФК КОНКОРДИЯ, получават достъп до организирани спортни занимания напълно безплатно.Te обичат отбора, защото в него срещат приятели, участват в турнири, могат да тренират и да развият ключови качества като дисциплина, постоянство, труд, издържливост, екипност, самоувероност и чувство за достойнство. Чрез участието си в отбора се чувстват включени и приобщени, усещат принадлежност към общност, която ги подкрепя и която им дава възможност да проявят силните си страни. Отборът ги прави уверени, че могат да имат постижения, когато проявят старание и положат усилие. 

За да могат да участват със самочувствие в детски футболни мачове и турнири е много важно отборът да ходи и на подготвителни лагери.

Подготвителния спортен лагер засилва отборния дух, утвърждава дисциплината и полагането на труд, дава възможност за поне две приятелски срещи с отбори, които са от други региони на страната.

С тази кампания искаме да наберем 7000 лв., за да може да организираме петдневен  подготвителен лагер за 20 деца от ФК КОНКОРДИЯ, със средствата ще покрием транспорт, нощувки, храна, тренировъчна база и присъствието на екипа на ФК КОНКОРДИЯ.

Кампанията е част от Световното движение Щедрият вторник 2023

gt logo 2022 01

Новини и коментари

Основна снимка
Юлия Йорданова
Дарения
 4,265  лв.

Целева сума
 7,000  лв.
Край на кампанията
28.01.2024
Дарители
8

Категория на кампанията : Деца в риск

Правен статут: НПО или друга организация

Даренията ще получи: Фондация КОНКОРДИЯ България

Дарители

Име и фамилия
Сума на дарението
Анонимен дарител  9  лв.
Анонимен дарител  15  лв.
Анонимен дарител  16  лв.
Анонимен дарител  500  лв.
Анонимен дарител  500  лв.

Дар за дарители


Дарете 100 лв. и ще получите:
ръчно иразботен свещ от Ателие
КОНКОРДИЯ

Общо 7 дара са осигурени.
 

Инициатор

Основна снимка
Юлия Йорданова

QR Code на кампанията

Футболни вълнения - спортен лагер за деца от бедни семейства - Платформата
Платформата.бг © 2024. Дарителска платформа, управлявана от Фондация BCause. Всички права запазени!

Търси в сайта