Всички кампании

По-уютен дом за 6 деца, лишени от родителска грижа


Ново! След консултация със специалист и ихидроинженери се установи, че една от баните (на третия етаж) в нашата малка семейна къщичка има нужда от цялостно къртене и изграждане на ново, както и ремонт на стаята, към която е и самата баня.

Поради теча от банята на третия етаж, стаята на децата на втория етаж ще има нужда от честичен ремонт на тавана и боядисване с латекс. 

 

В нашата малка семейна къщичка, сгушена в междублоковото пространство в центъра на град София, кипи денонощен живот изпълнен с много смях, грижи, любов и всичко случващо се в едно семейство. Но уви, ние не сме като обикновените семейства. Ние сме смесена група, от различни краища на България, но пък си имаме страхотен дом, който има нужда от малко ремонт тук и там.

“По-уютен дом” е кампания с цел обновяването на три бани в нашата семейна къщичка, където отглеждаме в момента 6 деца лишени от родителска грижа. Децата в момента са на възраст между 11-18 годишна възраст.

Фондация "Агапедия България" работи с деца и младежи без родителска грижа между 7 и 19-годишна възраст от 2001 година, като полагаме 24-часова грижа за всички тях, както и подкрепяме за техните семейства, където това е възможно. Вярваме че, най-доброто място за всяко дете е в семейна, спокойна и сигурна обстановка, където да се радва на любимите си хора, домашни любимци и приятели от квартала. През всичките тези години сме помогнали на над 250 деца и младежи.

С тази кампания "Агапедия" се присъединява към Световното движение за празнуване на щедростта ЩедриятВторник 2023

gt logo 2022 01

 

 

Новини и коментари

Основна снимка
Яна Кръстева
Дарения
 2,040  лв.

Целева сума
 15,000  лв.
Край на кампанията
29.02.2024
Дарители
24

Категория на кампанията : Деца и младежи от институции

Правен статут: НПО или друга организация

Даренията ще получи: Фондация "Агапедия България"

Дарители

Име и фамилия
Сума на дарението
Елица Иванова  100  лв.
Николай Тодоров  10  лв.
Анонимен дарител  100  лв.
Анонимен дарител  30  лв.
Георги Андреев  10  лв.

Инициатор

Основна снимка
Яна Кръстева

QR Code на кампанията

По-уютен дом за 6 деца, лишени от родителска грижа - Платформата
Платформата.бг © 2024. Дарителска платформа, управлявана от Фондация BCause. Всички права запазени!

Търси в сайта