Всички кампании

В помощ на Южен парк - София


Казват, че малките дела, малките добрини са именно тези, които се запомнят и с които околните хора ни описват като личности.

Ние в DXC technology следваме тази мантра и след няколко кампании по боядисване на пейки в любимия на столичани Южен парк, решихме да не спираме дотам. Слагаме светлината на прожекторите към този малък, но значим жест към поддръжката на парка, а защо не и към самите нас.

Защото всички обичаме да правим дълги освежаващи разходки в любимия парк. Но замисляме ли се колко е сложна поддържката на такава голяма зелена площ? Есента е вече тук в цялата си красота, събрана в падащите по земята листа, образуващи пъстър цветен килим, но които също така представляват сериозно предизвикателство за почистването на парка.

Какво ще кажете да направим задачата на почистващия персонал малко по-лесна и паркът малко по-чист? Може би ще се изненадате да научите, че все още се мете с ръчни метли. Освен, че отнема много време и усилия, това не е и най-ефективният начин, имайки предвид 1,48 кв.км., които трябва да бъдат покрити.

Идеята ни е да подарим професионална техника - въздушни метли (leaf blowers), които да помагат на служителите в парка да поддържат района хубав и чист със съвременна техника. Имаме желание да допринесем по възможно най-добрия начин - с тихи, екологични, професионални инструменти, които поддръжката на парка с удоволствие ще приветства в работата си.

Ако искате да направите жест за вашата общност и за зеленото сърце на София, даването на малък принос за тази кауза е чудесен начин да започнете!

Новини и коментари

Основна снимка
Любен Йончев
Дарения
 0  лв.

Целева сума
 4,000  лв.
Край на кампанията
31.12.2023
Дарители
0

Категория на кампанията : Подобряване на средата

Правен статут: Неформална група

Даренията ще получи: ОП Паркове и градини София - Южен парк-София
Не са получени дарения за тази кампания.
Станете първия дарител за тази кампания

Инициатор

Основна снимка
Любен Йончев

QR Code на кампанията

В помощ на Южен парк - София - Платформата
Платформата.бг © 2024. Дарителска платформа, управлявана от Фондация BCause. Всички права запазени!

Търси в сайта