Всички кампании

Благодаря ви, че ви има! Code Health TV в подкрепа на лекарите


Единствената здравна телевизия в България Code Health TV организира Бал на лекарите под надслов "Благодарим ви, че ви има!".

Чрез събитието Code Health TV изказва своята признателност на лекарите, за всеотдайността им в професията. Целта е да съберем лекари и медицински работници заедно на едно място.

На събитието ще присъстват светилата на българската медицина и поради тази причина ние решихме да станем част от програмата "Готови за успех" на фондация BCause.

Стипендиите на „Готови за успех“ са за отлични ученици в 11 и 12 клас и студенти в държавни учебни заведения, изгубили единия или двамата си родители или израснали в специализирана институция. Приоритет на програмата са студентите, обучаващи се в медицински специалности. Бъдещите лекари и сестри имат най-големи ограничения да работят паралелно с ученето си и най-дълго време се обучават и специализират с ниско възнаграждение.

"Готови за успех" е програма на фондация BCause от 2006 година. Стипендиите са осигурени изцяло от дарения, а водещ критерий е успехът на кандидатите. Подкрепяме младежите не просто защото са ощетени от съдбата, а защото имат изключителни постижения, отличен успех и са целенасочени, мотивирани и активни.

Размерът на стипендията за студенти е 3000лв за учебна година. Нашата цел е да наберем средства за три годишни стипендии и да наградим трима млади хора, избрали ученето за свой път към успеха!

Благодарим ви че ви има! Благодарим ви, че сте заедно с нас и в доброто!

Новини и коментари

Основна снимка
Code Health tv
Дарения
 0  лв.

Целева сума
 9,000  лв.
Край на кампанията
29.12.2023
Дарители
0

Категория на кампанията : Образование / наука

Правен статут: НПО или друга организация

Даренията ще получи: Фондция BCause
Не са получени дарения за тази кампания.
Станете първия дарител за тази кампания

Инициатор

Основна снимка
Code Health tv

QR Code на кампанията

Благодаря ви, че ви има! Code Health TV в подкрепа на лекарите  - Платформата
Платформата.бг © 2023. Дарителска платформа, управлявана от Фондация BCause. Всички права запазени!

Търси в сайта