Всички кампании

Стипендиантски фонд 'Д-р Марио Шкодров' 2023


"Готови за успех” е стипендиантската програма на Фондация Бикоуз, която вече 16 години подкрепя ученици и студенти без един или двама родители с отличен успех. През годините благодарение на дарителите ни сме раздали 1638 стипендии на вдъхновяващи млади хора, които вървят по пътя към своя успех! През учебната 2022/2023 подкрепихме 117 стипендианти, от които 4-ма, изучаващи медицински специалности.

Най-истинските посланици на „Готови за успех“ са вече завършилите лекари, инжeнери, учители, преминали през програмата и останали наши приятели, а и вече дарители! Всички хора, преминали през програмата остават в сърцата ни завинаги!

Сред тях обаче, има един светъл човек, който не можем да срещнем вече, който физически не е при нас, но примерът му, добротата му, любовта му към природата и пътешествията, светлият му дух са с нас от първото ни запознанство и завинаги!

Марио...Той не успя да навърши 27 години.  

Преди 5 години ни напусна д-р Марио Шкодров – стипендиант и емблема на Готови за успех. Днес си спомняме за него и заедно с неговите приятели искаме да го почетем по-най добрия възможен начин – като подкрeпим други хора в негова памет! Д-р Спас Керимов, д-р Елена Стефанова и други приятели на Марио основаваха Стипендиантски фонд „Д-р Марио Шкодров“ като част от „Готови за успех“ . Една стипендия ще е на стойност 4000лв. и с нея ще награждаваме бъдещи лекари с отлични академични резултати -  хора, които ще продължат светлия пример на Марио!  

Благодарение на вас, дарителите, за първа година беше присъдена стипендията "Марио Шкодорв". Трима изключителни млади хора получиха специалната стипендия в памет на Марио. Кристиян, Елена и Симеон са бъдещите лекари, които ще продължим да подкрепяме и през тази учебна година. 

Отново имаме нужда от вашата помощ, за да продължим в името на Марио!

Подкрепете ни!

Нека заедно съберем средства за поне три стипендии!Нека Марио се гордее с нас! 

Новини и коментари

Основна снимка
д-р Спас Керимов, д-р Елена Стефанова и Фондация Бикоуз и Фондация Бикоуз
Дарения
 8,700  лв.

Целева сума
 25,000  лв.
Край на кампанията
29.06.2024
Дарители
10

Категория на кампанията : Образование / наука

Правен статут: НПО или друга организация

Даренията ще получи: Фондация BCause, Готови за успех

Дарители

Име и фамилия
Сума на дарението
Димитър Алексиев  300  лв.
Анонимен дарител  6,296  лв.
Анонимен дарител  1,400  лв.
Анонимен дарител  100  лв.
Анонимен дарител  20  лв.

Инициатор

Основна снимка
д-р Спас Керимов, д-р Елена Стефанова и Фондация Бикоуз и Фондация Бикоуз

QR Code на кампанията

Стипендиантски фонд 'Д-р Марио Шкодров' 2023 - Платформата
Платформата.бг © 2024. Дарителска платформа, управлявана от Фондация BCause. Всички права запазени!

Търси в сайта