Всички кампании

Подкрепи Дари знание за наема на зали за обучение на деца в нужда


"Всяко дете заслужава достъп до качествено образование, защото то отваря врати и възможности"

Водени от тази мисъл, ние от Фондация „Дари знание“ разполагаме с няколко зали и вече една година провеждаме безплатни занимания по основните училищни предмети: математика, български език и английски език. Нашите посетители са ученици от социално слаби семейства, като част от тях продължиха заниманията си и през лятната ваканция. За една година имаме записани 80 деца, но намерението ни е броят им да се увеличи. Целта на Фондация "Дари знание" е да създаде светло бъдеще за децата на България.

И тук идва големият напредък и бързото развитие на Фондацията с привличането на много съмишленици, което ни дава ясен знак, че сме на прав път. За да продължим по него, ни е необходима подкрепа. В дейността ни са нужни средства за покриване на основния ни разход, който е за наеми на помещенията, където провеждаме занятия, и за консумативите към тях.

Разходите ни на месец за наем за две зали и за текущите сметки към тях, са ориентировъчно 900 лева.

Желанието ни сега е да подсигурим тези средства до края на учебната 2023/2024 година, които за десет месеца са 9000 лева.

Децата от семейства с недостиг на финанси са най-уязвими и в риск от отпадане от образователната система. Ние от Фондация „Дари знание" подкрепяме ученици и желаем да им осигурим: равен достъп до образование; да получават образование според индивидуалните им потребности; да получават подкрепа при срещани трудности; да имат добре обучени и мотивирани преподаватели; да учат в спокойна и ненасилствена среда.

Да подадем заедно ръка на нашите деца и да осветим пътя им напред, като осигурим необходимите условия за качествено образование, грижа и съпричастност. Подкрепете ни!

Отчет за учебната 2022-23 г. можете да видите тук

Всякакви подробности за целите и пътя на „Дари знание“ можете да намерите в сайта ни: https://dariznanie.bg/

Екипът на Фондация „Дари знание" е отворен за създаване на корпоративни партньорства в областта на образованието, науката и културата.

Новини и коментари

Основна снимка
Мариана Костова
Дарения
 200  лв.

Целева сума
 9,000  лв.
Край на кампанията
31.12.2023
Дарители
1

Категория на кампанията : Образование / наука

Правен статут: НПО или друга организация

Даренията ще получи: Фондация „Дари знание“

Дарители

Име и фамилия
Сума на дарението
Анонимен дарител  200  лв.

Инициатор

Основна снимка
Мариана Костова

QR Code на кампанията

Подкрепи Дари знание за наема на зали за обучение на деца в нужда - Платформата
Платформата.бг © 2023. Дарителска платформа, управлявана от Фондация BCause. Всички права запазени!

Търси в сайта