Всички кампании

Да подкрепим жена, чиято цел е светло бъдеще за децата й


Фондация "Добро за всеки" подпомага жени в затруднено положение, които отглеждат децата си сами. Помощта ни, която започна в началото на 2022 г., се състои в дарения на хранителни продукти, санитарни продукти, учебни пособия; купуване на лекарства; плащане на текущи сметки и др.

Обръщаме се към вас с нова кауза в подкрепа на майка и двете ѝ деца. Младата жена е била жертва на домашно насилие в продължение на години, а вече се грижи сама за децата си (шести и седми клас).

Въпреки че вследствие на насилието жената е с неврологичен проблем, тя е борбена и иска да осигури светло бъдеще за децата си. За съжаление, в момента минава през нови трудности - децата са поели по пътя на зависимости. Близо година и половина децата посещават психолози към училището в което учат, след това и частно. След месеци труд от страна на психолози и социални се стига до заключението, че казусът е труден и жената трябва да даде децата си в държавна институция. След като беше проучила всички места, където биха дали качествено лечение от зависимости на децата й, жената С. А. се обърна към нас с надежда да я подкрепим и този път. Досега фондацията ни е подпомагала няколко пъти семейството с хранителни продукти и лекарства. Сега целта е да осигурим средства, за да може по-малкото дете да бъде в комуна за половин година, като то ще продължи да посещава досегашното си училище онлайн. Може и да бъде преместено в училище, което е в близост да базата на лечебния център.

Със свои усилия С. А. е успяла да осигури плащането на първата месечна такса, която е 1400 лева.

Нашата задача е да се сплотим и да застанем в отбора на С. А., като събираме месечно сумата за следващите пет месеца. Призоваваме всеки, който има желание и възможност, да дари средства и да помогнем на семейството да тръгне по нов път с повече спокойствие и увереност, каквито всеки човек заслужава.

Необходимата сума за пет месеца е 7000 лв.

Благодарим Ви!

Името на жената е обозначено с инициали, поради факта че тя не желае публичност. Фондация "Добро за всеки" застава зад нея и гарантира, че събраните средства ще послужат за заплащане на таксите в комуната. 

Новини и коментари

Основна снимка
Мариана Костова
Дарения
 200  лв.

Целева сума
 7,000  лв.
Край на кампанията
31.12.2023
Дарители
1

Категория на кампанията : Лечение / рехабилитация

Правен статут: НПО или друга организация

Даренията ще получи: С. А.

Дарители

Име и фамилия
Сума на дарението
Анонимен дарител  200  лв.

Инициатор

Основна снимка
Мариана Костова

QR Code на кампанията

Да подкрепим жена, чиято цел е светло бъдеще за децата й  - Платформата
Платформата.бг © 2023. Дарителска платформа, управлявана от Фондация BCause. Всички права запазени!

Търси в сайта