Всички кампании

За любовта, която маха с опашка


Дари за изхранването на кучетата и котетата в Спасителния център на сдружение „ПЕТ СИСТЪРС”

Вярваме, че доброто може да се мултиплицира, когато се споделя! Затова искаме да споделим с вас кучешките усмивки и котешкото мъркане от нашият Спасителен център „Едно добро начало”, създаден от сдружение „ПЕТ СИСТЪРС”.

За съжаление, проблемът с безстопанствените кучета все още не намира стабилно и хуманно решение, но много хора с големи сърца са се ангажирали да помогат, тъй като липсва централизирано финансиране за кастрация, лечение и задомяване. Всичко се случва с големите усилия на нашите доброволци и дарители. И вие можете да бъдете част от тези хора, защото с вашето дарение ще изхраним и намерим дом на 60 кучета и 40 котки, които понастоящем обитават спасителния ни център в покрайнините на град София и чиято издръжка месечно възлиза на 3 400 лева.

Гордеем се с нашата работа, защото колкото и да е клиширано, променяме съдби. Не само кучешки, но и човешки. Работим активно с деца, помагаме на други неправителствени организации, опитваме се да въздействаме с позитивизма си на мисленето, като показваме колко любов може да даде едно куче или коте. Затова в нашата Фейсбук страница често ще видите щастливия край в историята на някой косматко, ще видите усмивката му в прегръдките на неговия човек или радостта от свободния бяг в полето, след като години е живял на метър верига. Станете част от това добро като дарите за месечното изхранване на опашатковците!

Необходими са ни 3 400 лева за месечната издръжка за храна. С вашето дарение ще закупим гранулирана и консервирана храна, както за кучета, така и за котки.

За тези, които не ни познават, ето КОИ СМЕ НИЕ ? – Сдружение „Пет систърс” бе създадено през 2015 година, за да работи за благополучието на питомните и диви животни в България, регистрирано е в обществена полза и пререгистрирано в Търговския регистър с ЕИК 176926788. Ние сме малка група хора, обединени в желанието си да помогнем при решаването на проблемите, произтичащи от високия брой безстопанствени животни. Един от начините за разрешаване на този проблем е кастрацията, лечението, регистрацията, социализирането и задомяването на безстопанствени кучета и котки, като за целта създадохме Спасителен център за животни в риск, ситуиран в промишлената зона на с. Кривина, район Панчарево, Столична община с капацитет 65 кучета и 20 котки. Центърът е регистриран като животновъден обект в БАБХ с удостоверение № 27 / 16.04.2021 година.

КАКВО СМЕ ПОСТИГНАЛИ ДОСЕГА - от създаването на центъра до този момент сме намерили домове на над 1500 кучета, като работим с организации главно в Германия. Наши кучета има осиновени в Англия, Австрия, Холандия, Англия, Швейцария и Швеция. С предимство се приемат животни в риск – болни, наранени, бебета без майка, възрастни кучета и котки, пострадали кучета и котки и животни от високорискови места - места, на които често се случват умишлени умъртвявания чрез стрелба, разхвърляне на отрова и други.

Ето къде можете да научите повече за нас и нашите опашатковци:
www.petsisters.eu

 

Можете да подкрепите кампанията и чрез дарителски SMS с кодова дума DMS PETS на 17777 за трите мобилни оператора.


Тази организация е участник в проекта на Фондация BCause проект „Информиране, ангажиране, успех“ с финансовата подкрепа на фонд „Активни граждани България" (www.activecitizensfund.bg) по Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство (ЕИП). Основната цел на проекта е подобряване на капацитета и устойчивостта на гражданския сектор, в това число на гражданските организации.

Новини и коментари

Основна снимка
Ирина Палева
Дарения
 1,660  лв.

Целева сума
 3,400  лв.
Край на кампанията
30.06.2023
Дарители
25

Категория на кампанията : Природа / животни

Правен статут: НПО или друга организация

Даренията ще получи: Сдружение "ПЕТ СИСТЪРС"

Дарители

Име и фамилия
Сума на дарението
Нина Чупарова  100  лв.
Кирил Коцопулос  20  лв.
Анонимен дарител  10  лв.
Пламенка Делчункова  100  лв.
Милла Герганска  10  лв.

Дар за дарители


Дарете 20 лв. и ще получите:
Сертификат за дарение

Общо 100 дара са осигурени.
 

Дарете 100 лв. и ще получите:
Чаша - мъг с отпечатано изображение на
коте или куче, което е авторско на
художника аниматор Роза Колчакова и
сертификат за дарение

Общо 50 дара са осигурени.
 

Инициатор

Основна снимка
Ирина Палева

QR Code на кампанията

За любовта, която маха с опашка  - Платформата
Платформата.бг © 2024. Дарителска платформа, управлявана от Фондация BCause. Всички права запазени!

Търси в сайта