Всички кампании

Милен Цанов / Фондация Дечица


Милен Цанов е участник в иницианивата 1000km Balkan Charity Challenge, 2017

Набира средства за апела на Фондация Дечица.

Дарете средства на организацията чрез профила на Милен Цанов.

Вижте всички дарения, направени за Милен Цанов в неговия профил в сайта 1000balkan.com


 

Здравейте, уважаеми Приятели!

Преди седмица реших да се впусна в поредното спортно предизвикателство, което този път обаче реших да обвържа с една кауза. Една кауза в името на добротата и съпричастността към един детски център, в който нуждаещите се получават грижа, образование, обич и веселие. Фондация „Дечица“, създанена от наша скъпа Приятелка Богдана Манова, е фондация за подпомагане и развитие на деца в неравностойно положение, с която по едно стечение на обстоятелствата се срещнахме преди две години. Две години, в които припознахме приятелството и подкрепата към още една кауза на доброто.

Позволих си да потърся сред вас, Приятелите си, подкрепа с молба да дарите средства в името на спорта и фондацията. Аз не искам да дарите тези средства с мисълта, че се изискват без обратна връзка от моя страна. Аз, Милен Цанов, ще колоездя от Букурещ до София 640 км, а след това и ще тичам в името на събраните средства.

През последните 20 години аз бях на ваше разположение за всяка ваша молба, всяка желана подкрепа. За първи път си позволявам да помоля и аз за нещо отговорно и с полагане на усилия от моя страна. Наистина вярвам, че моята История, която вдъхнови стотици, е докоснала по определен начин и вас, и вие ще подкрепите спортното предизвикателство, в което се впускам доброволно, с огромно желание и отговорност да събера сумата, която съм обещал на фондация „Дечица“. Дали бих могъл да събера тази сума без вас? Да, мога. Идеята обаче не е в това, а в съпричастността, която очаквам моите Приятели, на които съм дал много като човек и професионалист, да споделят с мен. И тъй като срокът за събиране на средствата изтича след няколко дни, моля ви да отделите от ценното си житейско и професионално време, да надникнете в по-долуподадения линк, и да отворите портфейлите си със щедрост и благост.

Благодаря ви от все сърце за подкрепата.
Милен Цанов

Основна снимка
1000balkan.com
Дарения
 1,987  лв.

Целева сума
 1,500  лв.
Край на кампанията
30.11.2017
Дарители
17

Категория на кампанията : Деца и младежи от институции

Правен статут: НПО или друга организация

Даренията ще получи: Фондация Дечица

Дарители

Име и фамилия
Сума на дарението
Elitza Velkova  100  лв.
Kostadin Ganchev  20  лв.
Евелина Борисова  200  лв.
Росен Борисов  333  лв.
Веселин Янков  522  лв.

QR Code на кампанията

Милен Цанов / Фондация Дечица - Платформата
Платформата.бг © 2020. Дарителска платформа, управлявана от Фондация BCause. Всички права запазени!