Всички кампании

Да помогнем на Дима в грижата й за 120 бездомни кучета


Здравейте!

Ще ви разкажа за Дима, жената която гледа над 120 кучета в гр. Монтана. Занимава се с това над 20 години. Разходите за храна, лечение при ветеринар и кастрация поема сама. И пак сама се грижи за чистенето и ремонтите на колибите.

Всички кучета са събрани от района на гр. Монтана, от нея. Когато идва човек и води бездомно куче, тя никога не е отказала да го прибере и да се погрижи за него. Макар че й е много трудно да успява всеки ден да подсигурява храна за толкова много животни.

Последните няколко години е имало няколко дарители за около месец. До този момент Дима се е опитвала да намери дарители чрез познати, успехът й е минимален.

Ето защо сега Дима чрез Фондация "Добро за всеки" се обръща към теб за помощ - подкрепи я в усилието ѝ да подсигурява храна и лечение на кучетата за които се грижи.

Целта на кампанията е да съберем парични средства за храна за 6 месеца, като разходът е 2000 лв. на месец. Нека да започнем малко по-малко, като подсигурим засега нуждите за храна на тези животни.

Разбира се, има нужда и от средства за ремонт по колибите. Ако даренията надвишат месечно 2000 лв., остатъчната сума ще бъде използвана за лечение при нужда на кучетата и за ремонт на колибите.

Целева сума: 6 месеца х 2000 лв. = 12000 лв.

Новини и коментари

Основна снимка
Мариана Костова
Дарения
 10  лв.

Целева сума
 12,000  лв.
Край на кампанията
02.04.2023
Дарители
1

Категория на кампанията : Природа / животни

Правен статут: НПО или друга организация

Даренията ще получи: Димитрина Джонова

Дарители

Име и фамилия
Сума на дарението
Анонимен дарител  10  лв.

Инициатор

Основна снимка
Мариана Костова

QR Code на кампанията

Да помогнем на Дима в грижата й за 120 бездомни кучета - Платформата
Платформата.бг © 2022. Дарителска платформа, управлявана от Фондация BCause. Всички права запазени!

Търси в сайта