Всички кампании

В подкрепа на нуждаещи се пенсионери от района на Монтана


Вече няколко месеца Фондация „Добро за всеки“ успява да подпомогне нуждаещи се възрастни хора с хранителни продукти и стоки от първа необходимост. В България има райони, където живеят изключително бедни хора и не виждат изход от положението, в което са. Затова ние отново продължаваме с реализирането на следваща кампания, в помощ на нуждаещи се пенсионери.

Последните месеци дарихме пакети с хранителни продукти и стоки от първа необходимост на хора от села в района на Правец, Враца, Монтана. През ноември 2022 г. инициативата ни продължава отново за хората от селата в района на Монтана, като желанието ни е да подкрепим 75 пенсионери. Каузата ни в Платформата е с цел набиране на средства, за закупуване на продукти с по-кратък срок на годност - сирене, кашкавал, колбаси. Необходима сума за месец ноември е 2500 лв.

Помогнете това да се случи, като дарите парична сума, така през месец ноември екипът ни ще закупи хранителни продукти за нуждаещи се възрастни хора. Освен помощта, която им оказваме с продуктите, с жеста си им подаряваме лъч светлина и загриженост, от които те имат силна нужда.

Повече информация за нашите каузи може да намерите във Facebook страницата ни Фондация „Добро за всеки“ и на сайта ни https://dobrozavseki.bg/

Постигнати резултати на: https://dobrozavseki.bg/rezultati.html

Новини и коментари

Основна снимка
Мариана Костова
Дарения
 270  лв.

Целева сума
 2,500  лв.
Край на кампанията
31.10.2022
Дарители
4

Категория на кампанията : Трета възраст

Правен статут: НПО или друга организация

Даренията ще получи: Фондация „Добро за всеки“

Дарители

Име и фамилия
Сума на дарението
Анонимен дарител  100  лв.
Цветан Кръстев  100  лв.
M  20  лв.
Никола Йорданов  50  лв.

Инициатор

Основна снимка
Мариана Костова

QR Code на кампанията

В подкрепа на нуждаещи се пенсионери от района на Монтана - Платформата
Платформата.бг © 2024. Дарителска платформа, управлявана от Фондация BCause. Всички права запазени!

Търси в сайта