Всички кампании

Децата на Nebula


Стара Загора е прекрасен град , в който има много деца, а те са нашето бъдеще. За да дадем на децата си най-добрият старт в живота, ние като родители чувстваме отговорността да им осигурим свободен достъп до информация и занимания, които да развиват техните вродени умения в различни сфери.

За да го постигнем, ние от Nebula co-working space, заедно с Фондация WeCare, си поставихме за цел да се превърнем в Дом на разнообразни ателиета, за да има място, където всяко дете в нашия прекрасен град да развие своя потенциал и да открие супер силата си, растейки със самочувствие и любопитство към света.

Мотивацията ни да работим именно с деца е огромна: ние самите сме родители и знаем, че по-важно от развитието и благополучието на децата просто няма! Хората, които заставаме зад тази идея сме обеднинени от мисълта за алтернатива на училищното образование. Вярваме и виждаме, че даваме повече, че правим повече и искаме да развием тази концепция на пълния ѝ капацитет!

Вложихме цялото си сърце, душа и средства да създадем това кътче - Nebula, където се раждат звезди и за малкото месеци откакто ни има успяхме да организираме :

  • архитектурно ателие
  • хип-хоп танци за деца
  • забавната матеаматика и роботика
  • английски
  • литературни занимания

Преговаряме за ателие по рисуване и фотография за деца.

Гордеем се, че организираме събития, насочени към развитието на децата и им предоставяме артистично и уютно място, което да ги предразположи да творят и да развиват въображението си, създавайки у тях любов към ученето и знанията.

Имаме желание да подпомагаме родителите на децата с множество таланти, поемайки част от финансовата тежест, за да не се налага да избират между бъдещето на децата си и днешната сложна финансова обстановка, в която живеем. За тях би било непосилно да заплатят обучението за повече от едно ателие, а ние не можем да допуснем детският талант да бъде погубен в зародиш.

Ако и вие като нас вярвате, че бъдещето е в децата и те трябва да имат възможност за досег до повече образователни канали, можете да станете наш благодетел тук и сега.

Средствата, дарени от вас ще послужат на фондация WeCare и Nebula за финансиране на заниманията за деца с множество таланти.

Кой стои зад идеята?

  • Силяна Божилова: Силяна е родена в София. Основава фондация WeCare, за да помага на семействата, пострадали от Ковид кризата. В момента живее в Стара Загора, където с половинката си отглеждат двете си дъщери и работи за това те да имат бъдеще в България. Тя е съ-основател на Nebula coworking space, Стара Загора.
  • Костадин Капсъзов: съ-основател е на Nebula coworking space, Стара Загора, с личната кауза да даде максимално много възможности за развитието на децата.
  • Александра Цветкова: мениджър на Nebula coworking space, Стара Загора, стояща твърдо зад твърдението, че от нас зависи какви ще бъдат децата ни, и че от нас зависи бъдещето им!

Ако четете това, означава че имате интерес и също като нас вярвате в доброто - вярвате, че има смисъл да правим чудеса и да оставим значима следа.

БЛАГОДАРИМ ВИ!

Новини и коментари

Основна снимка
Силяна Божилова
Дарения
 900  лв.

Целева сума
 3,500  лв.
Край на кампанията
28.12.2022
Дарители
8

Категория на кампанията : Образование / наука

Правен статут: НПО или друга организация

Даренията ще получи: Фондация WeCare

Дарители

Име и фамилия
Сума на дарението
Цветан Кръстев  100  лв.
Анонимен дарител  0  лв.
Анонимен дарител  100  лв.
Неделина Петкова  100  лв.
Анонимен дарител  100  лв.

Дар за дарители


Дарете 100 лв. и ще получите:
Тениска

Общо 100 дара са осигурени.
 

Дарете 50 лв. и ще получите:
Благодарствено писмо

Общо 100 дара са осигурени.
 

Инициатор

Основна снимка
Силяна Божилова

QR Code на кампанията

Децата на Nebula - Платформата
Платформата.бг © 2023. Дарителска платформа, управлявана от Фондация BCause. Всички права запазени!

Търси в сайта