Всички кампании

Искам спомени и с мама, и с татко!


Актуализация от 15.09.2022 г.

Скъпи дарители, благодарение на всички вас успяхме за завършим първия етап от нашата дарителска кампания ”Искам спомени и с мама, и с татко”, като оборудвахме с мебели Детския контактен център за срещи между децата и родителите. Целта на този Център е осигуряване на безопасна и спокойна обстановка за срещи между детето и близките, които вече не живеят заедно. Децата имат нужда да общуват и с двамата си родители и да не губят контакт с останалите членове на техните семейства. Децата и родителите получават професионална психологическа подкрепа от нашите специалисти. За 2021 г. Центърът е работил на над 70 семейства.

За да се доближи обстановката в Центъра максимално до домашната, е необходимо да оборудваме кухненски кът, където родителите и децата ще могат да си приготвят лакомства и да похапват заедно. Точно както у дома! Остават ни още само 3000 лв., вярваме, че с общи усилия бихме могли да се справим! Нека всеки един от нас да дари заради нашите деца, които ще имат възможността да прекарват време и с мама и с татко на място, което е толкова близко като това у дома.

Щастливи сме, че с нас се свърза актьорът Филип Буков с готовност да допринесе за популяризиране на целта на кампанията! "Нека всички деца бъдат щастливи и с двамата си родители, за да имат детство и с мама, и с татко", казва актьорът в специално видеообръщение.

Нека подкрепим и съхраним тази връзка, защото това са нашите деца!

Повече за нас: асоциация "Деметра“ вече 20 години оказва закрила и подкрепа на хора, пострадали от домашно насилие и работи в защита на правата на детето. Има множество реализирани социалнозначими проекти в Бургаска, Пловдивска и Софийска област. През всичките тези години сме работили с приблизително над 4000 жени и сме помогнали на 1200 деца.

 

Можете да подкрепите кампанията "Искам спомени и с мама, и с татко!" и с дарителски SMS с текст DMS DEMETRA на номер 17 777 за трите мобилни оператора

Тази организация е участник в проекта на Фондация BCause „Информиране, ангажиране, успех!“, финансиран по Фонд Активни граждани България от Исландия, Лихтенщайн и Норвегия по линия на Финансовия механизъм на ЕИП. Основната цел на проекта е подобряване на капацитета и устойчивостта на гражданския сектор.

 

Новини и коментари

Основна снимка
Живка Драганова
Дарения
 284  лв.

Целева сума
 3,000  лв.
Край на кампанията
27.11.2022
Дарители
6

Категория на кампанията : Човешки права

Правен статут: НПО или друга организация

Даренията ще получи: Асоциация "Деметра"

Дарители

Име и фамилия
Сума на дарението
Георги Николов  6  лв.
Анонимен дарител  20  лв.
Христомира Божинова  30  лв.
Анонимен дарител  20  лв.
Анонимен дарител  100  лв.

Дар за дарители


Дарете 50 лв. и ще получите:
благодарствено писмо

Общо 200 дара са осигурени.
 

Инициатор

Основна снимка
Живка Драганова

QR Code на кампанията

Искам спомени и с мама, и с татко! - Платформата
Платформата.бг © 2024. Дарителска платформа, управлявана от Фондация BCause. Всички права запазени!

Търси в сайта