Всички кампании

В помощ на нуждаещи се пенсионери от района на Монтана


Вече няколко месеца фондация "Добро за всеки" успява да подпомогне нуждаещи се възрастни хора с хранителни продукти и стоки от първа необходимост. В България има райони, където живеят изключително бедни хора, хора, които не виждат изход от положението, в което са. Затова ние решихме да организираме всеки месец кампании в помощ на нуждаещи се възрастни хора.

Последните месеци дарихме пакети с хранителни продукти и стоки от първа необходимост на хора от села в района на Правец, Враца, Монтана. През октомври 2022 г. инициативата ни ще продължи отново за хора от села в района на Монтана - Замфирово, Ягодово, Боровци. Желанието ни е да подпомогнем 75 домакинства. Каузата ни в Платформата е с цел набиране на средства, за закупуване на продукти с по-кратък срок на годност - сирене, кашкавал, колбаси. Необходимата сума за месец септември е 2250 лв.

Помогнете това да се случи, като дарите парична сума, така през месец септември екипът ни ще закупи хранителни продукти за нуждаещи се пенсионери. Освен помощта, която им оказваме с продуктите, с жеста си им подаряваме лъч светлина и загриженост, от които те имат силна нужда.

Повече информация за нашите каузи може да намерите във Facebook страницата ни Фондация "Добро за всеки" и сайта ни https://dobrozavseki.bg/

Постигнати резултати на: https://dobrozavseki.bg/rezultati.html

Новини и коментари

Основна снимка
Мариана Костова
Дарения
 788  лв.

Целева сума
 2,250  лв.
Край на кампанията
29.09.2022
Дарители
7

Категория на кампанията : Трета възраст

Правен статут: НПО или друга организация

Даренията ще получи: Фондация "Добро за всеки"

Дарители

Име и фамилия
Сума на дарението
Дафинка Домусчиева  20  лв.
Елица Иванова  100  лв.
Анонимен дарител  20  лв.
Анонимен дарител  40  лв.
Анонимен дарител  300  лв.

Инициатор

Основна снимка
Мариана Костова

QR Code на кампанията

В помощ на нуждаещи се пенсионери от района на Монтана - Платформата
Платформата.бг © 2024. Дарителска платформа, управлявана от Фондация BCause. Всички права запазени!

Търси в сайта