Всички кампании

ДА СПОРТУВАМЕ БЛИЗО ДО ДОМА


РОТАРИ КЛУБ ПЛЕВЕН ЦЕНТРУМ стартира инициатива за повече спорт на открито близо до дома. С кампанията „ДА СПОРТУВАМЕ БЛИЗО ДО ДОМА“ си поставяме за цел да съберем средства за закупуване и поставяне на тенис и шахмат маси в различни райони на Плевен, за да възродим интереса на плевенчани към ежедневната двигателна активност. Ние от РОТАРИ КЛУБ “ПЛЕВЕН ЦЕНТРУМ” сме убедени, че спортът е не само здраве, но и начин за изграждане на характер, дисциплина и личностни ценности. Затова избрахме да осигурим още една възможност за спорт на своите съграждани.

В последните години пинг-понг-ът отново излезе на мода сред любителите на здравословния начин на живот по света. Плевенчани имаха традиции в практикуването на този спорт в околоблоковите пространства. През годините тези навици бяха забравени, най-вече заради липсата на тенис-маси на открито.

Целта на кампанията „ДА СПОРТУВАМЕ БЛИЗО ДО ДОМА“ е със събраните средства да бъдат закупени и монтирани максимален брой бетонни тенис-маси на различни места в Плевен. Те са достатъчно стабилни, специално изработени за условията на открито и отговарят на всички спортни стандарти. Паралелно със съоръженията за тенис на маса ще бъдат монтирани и маси с пейки за шахмат. Цената на всяка от двата вида маси е около 1800 лева.

Лесен достъп, безплатно ползване и без да е необходимо време за пътуване до спортно съоръжение – това са само част от предимствата, с които ще подпомогнем по-добрата физическа кондиция и забавления в свободното време на плевенчани. Местата за поставяне на масите ще бъдат определени заедно с Община Плевен, като целта ни е да покрием колкото може повече райони в града.

ДА СПОРТУВАМЕ БЛИЗО ДО ДОМА!

Новини и коментари

Основна снимка
Николай Момчилов
Дарения
 0  лв.

Целева сума
 18,000  лв.
Край на кампанията
29.05.2022
Дарители
0

Категория на кампанията : Подобряване на средата

Правен статут: НПО или друга организация

Даренията ще получи: Ротари клуб Плевен Центрум
Не са получени дарения за тази кампания.
Станете първия дарител за тази кампания

Инициатор

Основна снимка
Николай Момчилов

QR Code на кампанията

ДА СПОРТУВАМЕ БЛИЗО ДО ДОМА - Платформата
Платформата.бг © 2024. Дарителска платформа, управлявана от Фондация BCause. Всички права запазени!

Търси в сайта