Всички кампании

Орешенските матемагьосници


PLG_JWPLAYER_LOADING_THE_PLAYER

За учениците и състезанието

Проектът цели да набере средства за участието на 15 ученика с нисък социално-икономически статус от 2, 4, 5, 6 и 8 клас от ОУ “Васил Левски”, с. Орешене за тяхното участие в “Сблъсъкът на математиците” (математическо състезание на английски език), което ще се проведе на 22 април в гр. Самоков.

По време на състезанието учениците ще приложат и надградят своите знания по математика и английски, както и своите умения за работа в екип. Състезанието е възможност за тези учениците да демонстрират на съучениците си и местните хора, че въпреки скромния си произход, те са конкурентноспособни на своите връстници в големите градове. Участието в състезанието допълнително ще стимулира развитието на учениците по английски и математика. Също така ще послужи да повдигне тяхно самочувствие, което е ключово за успехите им в бъдеще независимо предмета.

Защо да даря?

Финансирането на участието на учениците от село Орешене те прави съмишленик на идеята за равен достъп до възможности за всички ученици независимо техния произход и социално-икономически статус.

Бюджет

Състезанието ще се проведе на 22.04.2017 г. и налага една нощувка на всички участници - ученици и учители. В него ще вземат участие 15 деца и 4-ма учители. Цената на нощувка е 20 лв. на човек. Останалите пари са необходими за осигуряване на вечеря за отбора в размер на 10 лв. на човек. Транспортът на учениците се поема от училището.

 

Основна снимка
Иглика Атанасова
Дарения
 620  лв.

Целева сума
 600  лв.
Край на кампанията
16.04.2017
Дарители
11

Категория на кампанията : Образование / наука

Правен статут: Физическо лице

Даренията ще получи: ОУ "Васил Левски"

Дарители

Име и фамилия
Сума на дарението
Анонимен дарител  20  лв.
Младен Диков  50  лв.
Анонимен дарител  200  лв.
Анонимен дарител  50  лв.
Явор Атанасов  50  лв.

Дар за дарители


Дарете 50 лв. и ще получите:
Картичка, нарисувана от ученик
участник.

Общо 12 дара са осигурени.
 

QR Code на кампанията

Орешенските матемагьосници - Платформата
Платформата.бг © 2020. Дарителска платформа, управлявана от Фондация BCause. Всички права запазени!