Всички кампании

Да върнем детството на децата, жертви на домашно насилие


Имало едно време една омагьосана гора, в която скитали изгубени хиляди деца без детство. Там властвали тъмнината и страхът и никое дете никога не се усмихвало. Това можеше да е началото на една вълшебна приказка. Страшна, но все пак измислена. Не е така обаче за децата, жертви на домашно насилие, които всеки ден оцеляват в своята собствена омагьосана гора.


Те са объркани и изгубени в чувствата си, защото най-близките им хора вместо да ги защитават, да ги пазят и да ги подкрепят им причинавят болка. Децата, жертви на домашно насилие наистина са деца без детство. Те имат нужда от помощ, за да се справят с тревогите и страховете си.


Ние, от Асоциация НАЯ, всяка година превеждаме повече от 70 деца през омагьосаната гора. Как? Като правим това, което децата най-много обичат – да играят. Но тези игри са различни. Те им помагат да говорят за трудните моменти в живота си, за страха, срама, вината, омразата... И така да се преборят с тях, за да се върнат към нормалното си детство.

Тези игри са специални и ние имаме нужда от специални играчки, с които да работим. С тази кампания искаме да съберем 1 600 лева, с които да закупим дървена къща, параван за театър и 13 кукли. С този комплект могат да се прилагат различни техники за създаване на истории, в които децата, преживели домашно насилие да минават през изпитания, да побеждават чудовища, да намират приятели, да пораснат без страх.


Помогнете ни да намерим пътя в омагьосаната гора и да върнем детството на децата, жертви на домашно насилие!

 

 

Новини и коментари

Основна снимка
Нина Николова
Дарения
 1,681  лв.

Целева сума
 1,600  лв.
Край на кампанията
25.12.2021
Дарители
34

Категория на кампанията : Човешки права

Правен статут: НПО или друга организация

Даренията ще получи: Асоциация НАЯ

Дарители

Име и фамилия
Сума на дарението
Анонимен дарител  50  лв.
Анонимен дарител  100  лв.
Камелия Налджиева  30  лв.
Анонимен дарител  20  лв.
Дончо Бораджиев  50  лв.

Инициатор

Основна снимка
Нина Николова

QR Code на кампанията

Да върнем детството на децата, жертви на домашно насилие - Платформата
Платформата.бг © 2023. Дарителска платформа, управлявана от Фондация BCause. Всички права запазени!

Търси в сайта