Всички кампании

Успешни по математика с Кан Академия


Учебната платформа Кан Академия вече помага на над 107 хиляди потребители - ученици, учители, родители - напълно безплатно. Подготовка за важните изпити по математика след 7 и 12 клас - напълно безплатна и достъпна за всеки ученик - това е целта на тази кампания. С ваша помощ всеки ще има шанс да влезе в гимназия или университет с математика - с безплатни обучителни материали на най-високо ниво на база на Кан Академия. 

“С Кан Академия наистина се учи на по-разбираем език! Всички уроци са обяснени много добре и има упражнения, поднесени по интересен начин. Малко хора оценяват усилията, отделени за превеждането на курсовете и факта, че всеки урок е приятен, дори материалът да е труден. Благодарение на Кан Академия видях какъв дълъг, но вълнуващ път ме чака и се радвам, че мога да продължа да се развивам!”

- Виктория Митова, ученичка, 16 години

Сдружение “Образование без раници”работи усилено всеки ден от годината, за да има безплатни общообразователни онлайн ресурси като Кан Академия на български език. Ние помагаме за развиването на любознателността и потенциала на всеки учащ и обучаваме учители да прилагат технологии за по-успешно учене. 

Българската версия на най-мащабната в света безплатна платформа за образование - Кан Академия - е дело на нашия екип. В нея са достъпни над 6000 видеоурока и десетки хиляди статии и упражнения по математика, физика, химия, биология, здраве и медицина, световна история, музика, философия и др.; постоянно превеждаме и добавяме нови и нови обучителни ресурси от оригиналната английска версия на платформата. Освен това, Кан Академия помага на всеки ученик да учи според нивото си и на всеки учител и родител да му помагат, следейки напредъка му. Всичко това е напълно безплатно за всеки ученик, учител и родител в страната, навсякъде, по всяко време.

В тази непредвидима, предизвикателна и изтощителна учебна година, както за ученици, така и за учители, изпълнена с непрестанни преходи от присъствено в дистанционно обучение и обратно, ние работим за това българските деца да имат достъп до все повече безплатно качествено образование на един клик разстояние.

Ако дарите за тази кампания, ще ни помогнете да изготвим напълно безплатни онлайн курсове за подготовка за важните изпити по математика след 7 и 12 клас. Нека всеки има шанс да влезе в гимназия и университет с напълно безплатни учебни материали на наистина високо ниво!

Курсовете ще бъдат изготвени на база наличното в Кан Академия съдържание по математика плюс нови безплатни материали, изготвени от учители-експерти, така че да подготвят учениците целенасочено за едни от най-трудните изпити в училищния им живот, тези след 7 и 12 клас.

 “Казвам се Анна. Ученичка съм в училище ОУ „Свети Свети Кирил и Методий“ гр. Варна. В Кан Академия ме записа мама. Харесват ми уроците, защото са кратички. Най-обичам предизвикателствата. Те са ми любими. Когато ги правя, има едно човече, което се сърди, ако има грешка, или [се] усмихва, когато няма.  Вече си измислям сама предизвикателства, много по-големи от тези в урока. Смятам през ваканцията да гледам още уроци и да направя още много предизвикателства. Харесва ми, когато знам. Чувствам се добре. Ще продължа да уча с Кан Академия.”

- Анна Гудеманова, ученичка, 11 години

Можете да подкрепите кампанията и с дарителски SMS с текст DMS KHAN на номер 17 777 за трите мобилни оператора

Тази организация е участник в проекта на Фондация BCause „Информиране, ангажиране, успех!“, финансиран по Фонд Активни граждани България от Исландия, Лихтенщайн и Норвегия по линия на Финансовия механизъм на ЕИП. Основната цел на проекта е подобряване на капацитета и устойчивостта на гражданския сектор.

Новини и коментари

Основна снимка
Розалина Лъскова
Дарения
 3,440  лв.

Целева сума
 30,000  лв.
Край на кампанията
13.01.2022
Дарители
8

Категория на кампанията : Образование / наука

Правен статут: НПО или друга организация

Даренията ще получи: Сдружение "Образование без раници"

Дарители

Име и фамилия
Сума на дарението
Делойт България  1,000  лв.
Анонимен дарител  200  лв.
Иван Петров  100  лв.
Анонимен дарител  50  лв.
Анонимен дарител  2,000  лв.

Инициатор

Основна снимка
Розалина Лъскова

QR Code на кампанията

Успешни по математика с Кан Академия - Платформата
Платформата.бг © 2024. Дарителска платформа, управлявана от Фондация BCause. Всички права запазени!

Търси в сайта